Tapio Karttakeskus

Uutuuskirja tarjoaa pyörämatkailijoille houkuttelevia reittivaihtoehtoja eri puolilla Eurooppaa

Jaa
Henkeäsalpaavia vuoristoteitä ja aurinkoista Välimeren rantaa, kauniita jokilaaksoja ja vanhoja linnoja – uutuuskirja on täynnä houkuttelevia matkailukohteita. Pyörämatkalla Euroopassa esittelee 35 monipuolista pyöräilyreittiä eri puolilta Eurooppaa.

Seikkailunhaluiset pyöräilijät suuntaavat usein Itä-Euroopan palkitseville reiteille tai alppiteiden rinteille, kun taas nautiskelijat suuntaavat sähköpyöränsä jokilaaksojen kylästä toiseen johtaville tasaisille väylille. Pyörän selästä käsin on hyvä tutustua uusiin kohteisiin. Matka etenee sopivaa vauhtia ja nähtävää riittää, lisäksi pyöräily on ekologinen matkailumuoto.

Tapio Karttakeskuksen syyskuussa julkaisemassa kirjassa esitellään 35 kaunista reittiä eri puolilta Eurooppaa. Monet reiteistä pujottelevat Alppien henkeäsalpaavissa maisemissa, mutta joukossa on paljon myös Euroopan suurten jokien laaksoissa mutkittelevia, mukavasti alamäkeen viettäviä reittejä tai saarten pikkukylien kautta kierteleviä teitä.

Pyörämatkailu kehittyy nopeasti sekä Euroopassa että Suomessa. Yhä useammasta kohteesta saa vuokrattua pyörän - myös sähköpyörän - tai varattua jopa pakettimatkan, jossa matkaa taitetaan pyöräillen omaan tahtiin.

Kirjan reittien pituudet vaihtelevat reilusta sadasta noin tuhannen kilometrin mittaisiin taipaleisiin. Jokaisesta reitistä on selostus, kuvat, yleiskartta sekä reittiprofiili ja suositus ajoajasta. Reiteistä saa hyviä ideoita oman matkan suunnitteluun ja rohkeutta lähteä vaikkapa ensimmäiselle pidemmälle pyöräretkelle ulkomaille. Kannattaa lähteä kokeilemaan.

Christina Kotisaaren saksasta suomentama teos on müncheniläisen Thorsten Brönnerin kirjoittama. Brönner on intohimoinen pyöräilijä, joka on lapsesta saakka tutustunut Eurooppaan ja muihin maanosiin pitkillä pyöräretkillä. Hän on osallistunut myös moniin kilpailuihin ja pyöräilytapahtumiin. Vuodesta 2005 Brönner on toiminut freelance-kirjailijana ja valokuvaajana ja kirjoittanut yli 20 teosta sekä satoja artikkeleita.

Pyydä arvostelukappaletta ja kysy lisää!

Tuotetiedot

Pyörämatkalla Euroopassa – 35 kaunista reittiä Norjasta Kreetalle

  • pehmeäkantinen, 208 s. 17 x 23,5 cm
  • ISBN 978-952-266-763-2
  • suositushinta 34 €

Kansikuvan voi ladata Karttakeskuksen kuvapankista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tapio Karttakeskus
Tapio Karttakeskus
Maistraatinportti 4 A
00240 Helsinki

https://karttakauppa.fi

Tapio-konserniin kuuluva Karttakeskus on Suomen johtava karttakustantaja. Valikoimamme kattaa niin retkeilyn, matkailun, autoilun kuin veneilynkin. Karttojen lisäksi kustannamme luontoon, ulkoiluun, retkeilyyn ja matkailuun liittyvää kirjallisuutta sekä tarjoamme paikkatietopalveluja. Tapio-konsernin merkittävät brändit ovat Tapio, Karttakeskus ja Metsälehti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tapio Karttakeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme