Basam Books

UUTUUSKIRJA: Veljen itsemurha vei kriisiin

Jaa

Nanna Vänttinen haluaa esikoiskirjallaan Lennä, outo lintu! välittää lohtua ja toivoa, sekä rohkeutta ja iloa ihmisille.

Nanna Vänttisen esikoisteos Lennä, outo lintu! (Basam Books 2020) on syvältä koskettava esikoisteos ja kaunistelematon tositarina läheisen itsemurhasta, kuoleman porteille vajoamisesta ja selviytymisestä.

Nanna Vänttinen avaa lukijoilleen ihon alle hiipivän tarinan maailmansa romahtamisesta veljen itsemurhan seurauksena, sekä pitkän ja yksinäisen matkansa syvissä vesissä, sairaalassa ja kotona, kohti toipumista ja kukoistavaa elämää entistä vahvempana ihmisenä. - Kriiseissä on aina kasvun mahdollisuus! Kaikesta on mahdollista selviytyä, jopa voittajana! Kun uskaltaa sukeltaa syvälle ja kohdata pahimmat mörkönsä ja pelkonsa, on vapaa lentämään korkealla, Vänttinen kertoo.

Tämä teos on elintärkeä muistutus toivosta kovuuden ja kylmyyden runtelemassa maailmassa ihmisille, jotka haluavat löytää uuden lempeän ja viisaan perustan syvältä omasta itsestään. Teoksellaan Nanna toivoo murtavansa itsemurhaan ja mielenterveysongelmiin liittyviä tabuja ja jakavansa kokemuksellista ja arvokasta
tietoa siitä, millainen trauman jälkeinen prosessi voi olla.

Nanna Vänttinen on mukana Ylen vuosina 2017 ja 2019 julkaistuissa Tuhkimotarinoissa. Hän kertoi kokemuksistaan myös Perjantai-ohjelmassa syksyllä 2018. Esikoisteos sisältää Nannan itsensä kirjoittamia elämän kivuliaissa, rauhallisissa tai iloisissa hetkissä syntyneitä helmiä, jotka toimittaja Klaus Rahikainen on punonut kokonaiseksi helminauhaksi kertoakseen parhaalla mahdollisella tavalla Nannan aidon ja sydäntä värisyttävän tarinan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet, haastattelupyynnöt

Pike Hilakari
pike@basambooks.fi

tai

Jarkko Mali
jarkko@basambooks.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Meritullinkatu 21
00170 HELSINKI

040 500 8695, asiakaspalvelu@basambooks.fihttps://basambooks.fi

Helsinkiläinen erikoiskustantamo Basam Books on palannut juurilleen filosofian, kaunokirjallisten klassikkojen, runojen ja suurten hahmojen elämäkertojen pariin. Vanha kunnon Basam Books jatkaa tutulla laadusta tinkimättömällä linjallaan ja kustantamon puikkoihin on palannut yli 20 vuotta alalla toiminut kustannusjohtaja Batu Samaletdin. Jatkossa kustannusohjelmaamme kuuluvat vahvasti myös äänikirjat, tavoitteena on tuoda kaikki Basam Booksin mestariteokset kuunneltavaksi myös äänikirjoina!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

UUTUUSKIRJA: Häpeää, syyllisyyttä ja hylkäämistä24.6.2020 13:07:14 EESTTiedote

Juuri ilmestynyt Liisa Isotalon esikoisromaani Jostakin olen tullut (Basam Books 2020) herättää ajatuksia adoptiosta, sijaisuudesta, syyllisyydestä, häpeästä, hylkäämisestä, toivosta, osaansa sopeutumisesta, nähdyksi tulemisen tarpeesta ja rakkaudesta. Se kertoo koskettavan tarinan adoptoidusta tyttärestä ja hänen kahdesta äidistään Helsingin olympialaisten ja Berliinin muurin aikoihin. Tyttären tyttärelle ne ovat jo historiaa, vaikka kaikkihan toistuu. Vai toistuuko?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme