Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutuuskirjoista tietoa lintujen havainnoinnista ja tunnistamisesta

Jaa

Petolinnut Suomen luonnossa -kirja esittelee kaikki Suomessa tavatut päiväpetolintulajit sanoin ja selkein kuvin. Suomen linnut. Havaintokirja on lintuharrastuksen kätevä apuväline.

Dick Forsman: Petolinnut Suomen luonnossa (02/2018)

Petolintujen tunnistaminen maasto-oloissa ei ole helppoa. Tästä pitävät huolen muun muassa petolintujen arkuus sekä muita linturyhmiä suurempi yksilöllinen muuntelu. Petolinnut Suomen luonnossa esittelee kaikki Suomessa tavatut päiväpetolintulajit sanoin ja selkein kuvin, joista useimmat ovat ennen julkaisemattomia. Kirja antaa arvokkaita vihjeitä petolintujen tunnistamiseen sekä auttaa ymmärtämään niiden pesintää, ravinnon hankkimista ja muuttotapoja.

Dick Forsman on kansainvälisesti arvostettu petolintujen tuntija ja valokuvaaja. Hän on tutkinut petolintuja monipuolisesti yli 40 vuotta niin Suomessa kuin ulkomailla.

Lasse J. Laine: Suomen linnut. Havaintokirja (01/2018)

Kotipihan ja retkien lintuhavainnot talteen!  Suomen lintujen täydelliseen lajilistaan voi merkitä havaintoja ja kirjata valmiisiin sarakkeisiin kustakin lajista pihapinnat, ruokinta- ja pesimälinnut ja useat muut listaukset. Lisäksi kirjassa on kaksi irrotettavaa retkilistaa Suomen linnuista ja kaikki maassamme havaitut 135 suurharvinaisuutta kuvina.

Biologi Lasse J. Laine on tunnettu luontokirjailija, lintututkija ja valokuvaaja. Hän on seurannut lintuja koko ikänsä ja pitänyt lintupäiväkirjaa vuodesta 1961 alkaen.

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme