Keski-Suomen ELY-keskus

Vaajakosken moottoritietä päällystetään

Jaa

Vaajakosken moottoritien päällystystyöt alkavat sunnuntaina 5.6.2022 jyrsintätöillä ja työt kestävät perjantaihin 10.6 saakka. Työt tehdään suurien liikennemäärien takia yötyönä klo 19.00-06.00 välisenä aikana.

Moottoritieltä päällystetään molemmista ajosuunnista pääkaistat. Työt alkavat Vaajakosken kiertoliittymästä, mikä aiheuttaa poikkeusjärjestelyjä kiertoliittymän liikennejärjestelyihin sunnuntain ja maanantain sekä maanantain ja tiistain välisinä öinä.

Kiertoliittymän liikenne ohjataan työskentelyn ajaksi yhdelle ajokaistalle. Ennen kiertoliittymää suljetaan ajokaistoja niin, että kiertoliittymään ajetaan vain yhtä kaistaan pitkin.

Aikatauluihin voi tulla muutoksia esimerkiksi vesisateiden takia.

Liikenneturvallisuuden ja päällystystyömaalla työskentelevien työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi päällystystyömaan kohdalla tulee noudattaa erityistä varovaisuutta sekä työnaikaisia liikenteenohjausjärjestelyjä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö
Janne Hölttä
p. 0295 023 530
Keski-Suomen ELY-keskus

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen ELY-keskus
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1, PL 250
40101 Jyväskylä

0295 024 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keski-suomi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme