Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasa liputtaa yhdenvertaisuuden puolesta

Jaa

Vaasan Seta ry juhlii tänä vuonna 50. toimintavuottaan ja Vaasa Pride 2022 järjestetään juhlan kunniaksi viikolla 28. Vaasan kaupunki nostaa sateenkaariliput salkoon keskustan kävelykadulla 12.-17.7.

Kuva: Ronja Juola
Kuva: Ronja Juola

Priden tarkoitus on muistuttaa yhtäläisten oikeuksien kuuluvan kaikille seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuolesta riippumatta.

– Yhdenvertaisuuden ja ihmisoikeuksien edistäminen on yksi kaupungin tärkeistä tehtävistä. Haluamme, että Vaasa on kaikille tasa-arvoinen ja turvallinen paikka asua. Haluamme myös onnitella Vaasan Seta ry:tä pitkäjänteisestä työstä yhdenvertaisuuden puolesta, sanoo Vaasan kaupungin hyvinvointijohtaja Virve Flinkkilä.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus osana kaupungin toimintaa

Kaupungin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman toteutumista mitattiin vuonna 2021 tehdyllä tasa-arvo ja yhdenvertaisuuskyselyllä. Kyselyssä kaupungin asukkaat toivat esille tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden kehittämiskohteita.

– Kyselyn perusteella kaupungin toimialoilla tehdään hyvää työtä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi, toki aina voimme myös parantaa. Toimialakohtaiset tulokset on viety toimialoille käsittelyyn. Näin vahvistamme asukaslähtöisyyttä ja toimenpiteiden oikeaa kohdentumistumista, sanoo Flinkkilä.

Lisätietoja Vaasa Pride viikosta https://vaasanseta.fi/

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa kaupungin yhdenvertaisuustyöstä antaa:
Hyvinvointijohtaja Virve Flinkkilä, virve.flinkkilä@vaasa.fi, p. 040 512 8830

Kuvat

Kuva: Ronja Juola
Kuva: Ronja Juola
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Utkastet till detaljplan för enhetsskolan i centrum läggs fram – välkommen till ett möte för allmänheten i Dramasalen 9.8 kl. 16.305.8.2022 13:33:20 EEST | Tiedote

Under de närmaste åren kommer det att uppföras en ny skolhelhet för årskurserna 1–9 inom den finskspråkiga grundläggande utbildningen i Vasa centrum. Detta kräver ändringar också i områdets detaljplan. Ett utkast till ändrad detaljplan läggs fram offentligt för perioden 10–23.8. Planläggningen ordnar ett möte för allmänheten i huvudbibliotekets Dramasal tisdag 9.8 kl. 16.30, och då finns det möjlighet att träffa planläggarna och bekanta sig närmare med planförslaget.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme