Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasa-opisto onnistui toiminnassaan

Jaa

Vaasa-opistossa opiskelevat ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun. Sähköiseen kyselytutkimukseen vastasi lähes 900 opiskelijaa.

Tutkimuksella haluttiin selvittää opiskelijoiden tyytyväisyyttä käytyihin kursseihin ja kurssiopettajiin sekä mielikuvia kaupungin opistoihin kuuluvasta Vaasa-opistosta.

- Opiskelijamme arvostavat erityisesti opettajien ammattitaitoa sekä henkilökunnan palvelualttiutta, kertoo johtava rehtori Sannasirkku Autio tutkimuksen tuloksista.

Muita onnistuneita tekijöitä opettajien pätevyyden ja palvelualttiuden lisäksi olivat ilmoittautumisen sujuvuus ja opinto-oppaan selkeys. Kokonaisarvosanaksi asteikolla 1–5 Vaasa-opisto sai 4,1.

- Opiskelijoiden mielikuvissa nousivat myös monipuolinen ja hyvä kurssitarjonta, edullisuus sekä sijainti, sanoo Autio.

Verkossa toteutettuun kyselyyn vastasi 897 Vaasa-opiston opiskelijaa. Tutkimukseen otettiin mukaan ainoastaan täysi-ikäiset opiskelijat. Opiskelijatutkimuksen keväällä 2018 toteutti Innolink.

Vaasa-opistossa oli viime lukuvuoden aikana lähes 6000 opiskelijaa. Toiminta-alue ulottuu Vaasan lisäksi Isoonkyröön, Vähäänkyröön ja Laihialle. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Johtava rehtori Sannasirkku Autio (Vaasan kaupungin opistot)
puh. 0400 299 826
sannasirkku.autio@edu.vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme