Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasalaisilta kysytään mielipidettä lähikirjastojen palveluista

Jaa

Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut haluaa tietää mitä mieltä vaasalaiset ovat Palosaaren kirjaston ja Huutoniemen Kohtaamispaikka Huudin palveluista, saavutettavuudesta sekä roolista alueella.

Kysely on käynnissä 7.-26.11. ja siihen voi vastata netissä https://link.webropolsurveys.com/S/3A69345429B51B6B tai paperilomakkeella mm. Palosaaren kirjastossa, Kohtaamispaikka Huudissa sekä pop up-kirjastossa K-Supermarket Huutoniemessä 8.11. Kyselyyn voi vastata suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Vastaamalla kyselyyn vaasalaiset voivat vaikuttaa lähikirjastojen kehittämiseen ja palveluiden saavutettavuuden parantamiseen. 

Kysely toteutetaan osana Saavutatko minut? –hanketta, jonka tarkoituksena on selvittää Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastotoimen tuottamien palveluiden saatavuutta ja saavutettavuutta. Hanketta on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kehittämissuunnittelija Pauliina Pääkkönen
Vaasan kaupunki, kaupunkikehitys
p. 040 192 3891
pauliina.paakkonen@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme