Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasalle rahoitusta opetuksen kansainväliseen kehittämiseen

Jaa

Vaasan ja Raision kaupungeille on myönnetty yhteinen rahoitus kansainväliseen opetuksen kehittämiseen. Kehittämishanke tehdään yhdessä Leicesterin (Englanti) ja Rotan (Espanja) kaupunkien kanssa. Hanke käynnistyy syksyllä 2018.

Hankkeen tavoitteena on kehittää erityisesti tukea tarvitsevien oppilaiden opetusta sekä lisätä lasten ja nuorten hyvinvointia ja parantaa oppilaiden oppimistuloksia. 

Opetuksen kehittämishankkeelle myönnetty 125 000 euron rahoitus tulee Euroopan unionin Erasmus Ka2 -osiosta, joka on tarkoitettu yleissivistävän koulutuksen eurooppalaisia kehittämishankkeita varten.

Erasmus -opetuksen kehittämishankkeiden (ICLO, Increasing children’s learning outcomes and wellbeing) avulla on mahdollista kehittää omaa toimintaa tutustumalla muiden Euroopan maiden koulutusjärjestelmiin, vertailemalla ja vaihtamalla hyviä käytäntöjä ja työskentelemällä yhteisen aiheen parissa.

Hanke käynnistetään syksyn 2018 aikana. Kesän aikana hankkeen ohjausryhmä valmistelee lukuvuoden 2018–2019 aikana toteutettavaa ohjelmaa. Hankkeen aikataulu ja ensimmäisen hankevaiheen tavoitteet vahvistetaan syyskuun aikana. Hanke kestää vuoteen 2021 saakka.

Kaupunkien lisäksi hankkeen valmistelussa on mukana Turun Yliopiston opettajankoulutuslaitos.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aluerehtori Johanna Olsson
puh. 040 5100 717
johanna.olsson@edu.vaasa.fi

Vt. koulutoimenjohtaja Kari Nummela
puh. 040 754 7702
kari.nummela@edu.vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Estniska dikt- och musikgnistor från 100 års tid presenteras vid Kuntsi17.9.2018 14:00Tiedote

Diktmusikföreställningen TU[U]LEN LIEKKI (VINDENS GNISTA) presenterar en färgstark grupp av estniska diktare – rappa berättare, förtjusande humanister och kärlekens geografer. Dikterna presenteras av skådespelare Lis Laviola och den musikaliska stämningen skapas av violinkonstnär, konsertmästare Maano Männi samt av Sibelius-Akademins före detta elev, dragspelskonstnär Mikk Langeproon från Estland.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme