Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Vaasan ammattikorkeakoulu jatkaa pääasiassa etäopetuksella 7.3.2021 asti

Jaa

Vaasan sairaanhoitopiiri on siirtynyt leviämisvaiheeseen 20.12.2020. Suositusten mukaisesti korkeakoulut ovat tässä vaiheessa etäopetuksessa välttämätön lähiopetus huomioiden.

Valmiusryhmämme kokoontuu säännöllisesti. Jatkamme myös henkilöstölle viikoittaisia koronainfoja. Mahdollisuuksien mukaan siirrymme 8.3.2021 hybridimalliin. Tästä tiedotetaan maaliskuun alussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rehtori, toimitusjohtaja Kati Komulainen
046 856 7347, kati.komulainen@vamk.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme