Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Vaasan ammattikorkeakoulun kampus suljettu viikoilla 41-42

Jaa

Vaasan ammattikorkeakoulussa on todettu nyt viidellä opiskelijalla koronavirustartunta. Altistuneita selvitetään edelleen. Lisätartuntoja todennäköisesti ilmaantuu lisää. Viranomaiset ovat yhteydessä altistuneisiin ja asettavat henkilöitä karanteeniin tilanteen niin vaatiessa.

Vaasan ammattikorkeakoulussa on todettu nyt viidellä opiskelijalla koronavirustartunta. Altistuneita selvitetään edelleen. Lisätartuntoja todennäköisesti todetaan lisää. Viranomaiset ovat yhteydessä altistuneisiin ja asettavat henkilöitä karanteeniin tilanteen niin vaatiessa.

Tartunnat liittyvät jo aiemmin tiedotettuihin kampuksen ulkopuolella ilmaantuneisiin tartuntaryppäisiin.

Kampus suljetaan viipymättä. Päätös on tehty yhteistyössä paikallisten terveysviranomaisten kanssa. Kaikki työ ja opetus hoidetaan etänä viikoilla 41-42. Peruuntuneet pienryhmäopetukset siirretään tai hoidetaan mahdollisuuksien mukaan verkossa. Opetus tapahtuu lukujärjestyksen mukaisesti virtuaalisesti.

Korkeakoulu pyrkii järjestämään apua karanteenissa oleville opiskelijoille.

Tiedotamme virallisesti seuraavan kerran tiistaina 6.10.2020.

Yhteyshenkilöt

Rehtori, toimitusjohtaja Kati Komulainen
046 856 7347, kati.komulainen@vamk.fi

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme