Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Vaasan ammattikorkeakoulun toimitusjohtaja vaihtuu 21.12. alkaen

Jaa

Vaasan ammattikorkeakoulun rehtori ja toimitusjohtaja Tauno Kekäle on irtisanoutunut tehtävästään 16.12.2019 henkilökohtaisista syistä. Johtaja Jorma Tuominen jatkaa määräaikaisena rehtorina ja toimitusjohtajana 21.12.2019 alkaen.

Vaasan ammattikorkeakoulu. Kuva: Esa Siltaloppi.
Vaasan ammattikorkeakoulu. Kuva: Esa Siltaloppi.

– Kymmenen vuotta alkaa olla täynnä. Minä kaipaan uutta, ja VAMK kaipaa uutta, kommentoi Kekäle päätöstään.

Uuden rehtori-toimitusjohtajan rekrytointi aloitetaan vuoden 2020 alussa.Lisätiedot:
VAMKin hallituksen puheenjohtaja, sivistystoimenjohtaja Christina Knookala
040 556 5011 / christina.knookala@vaasa.fi


Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3300 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Kuvat

Vaasan ammattikorkeakoulu. Kuva: Esa Siltaloppi.
Vaasan ammattikorkeakoulu. Kuva: Esa Siltaloppi.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme