Tuomioistuinvirasto

Vaasan hallinto-oikeuden ylituomariksi Riikka Mäki

Jaa
Tasavallan presidentti on tänään nimittänyt hallinto-oikeustuomari Riikka Mäen Vaasan hallinto-oikeuden ylituomariksi seitsemän vuoden määräajaksi 1.6.2022 alkaen.

Varatuomari, oikeustieteen kandidaatti Riikka Mäki on Vaasan hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomari, ja hän toimii siellä osastonjohtajana. Aikaisemmin hän on toiminut käräjäviskaalina käräjäoikeudessa, apulaistarkastajana ja esittelijänä maistraatissa, lakimiehenä kaupungin palveluksessa, lääninsosiaalitarkastajana lääninhallituksessa sekä avustavana lakimiehenä lakiasiaintoimistossa.

Vaasan hallinto-oikeuden tuomiopiiriin kuuluvat Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnat. Ympäristösuojelulain ja vesilain mukaisissa asioissa tuomiopiirinä on koko Suomi, lukuun ottamatta Ahvenanmaan maakuntaa.

Vaasan hallinto-oikeudessa työskentelee noin 100 henkilöä.

Hallinto-oikeuden toimipaikka on Vaasassa.

Lisätietoja: hallintopäällikkö Henri Kronqvist, p. 029 56 42735, etunimi.sukunimi@oikeus.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Tuomioistuinvirasto
Tuomioistuinvirasto
PL 100/PB 100
00085 Tuomioistuinvirasto/Domstolsverket

0295650500http://www.tuomioistuinvirasto.fi

Tuo­miois­tuin­vi­ras­to on it­se­näi­nen kes­kus­vi­ras­to, joka pal­ve­lee koko tuo­miois­tuin­lai­tos­ta. Tuo­miois­tuin­vi­ras­to toi­mii oi­keus­mi­nis­te­riön hal­lin­no­na­lal­la.

Vi­ras­ton teh­tä­vä­nä on huo­leh­tia sii­tä, että tuo­miois­tui­met ky­ke­ne­vät käyt­tä­mään tuo­mio­val­taa laa­duk­kaas­ti ja että tuo­miois­tuin­ten hal­lin­to on te­hok­kaas­ti ja tar­koi­tuk­sen­mu­kai­ses­ti jär­jes­tet­ty.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tuomioistuinvirasto

År 2022 låg antalet anhängiga mål och ärenden vid domstolarna fortfarande på en hög nivå3.3.2023 12:07:16 EET | Tiedote

Antalet anhängiga brottmål och omfattande tvistemål vid tingsrätterna är fortfarande större och deras handläggningstider längre än före coronapandemin. Antalet mål och ärenden som är anhängiga vid hovrätterna har också ökat något samt deras handläggningstider blivit längre under de senaste åren. Däremot har antalet anhängiga mål och ärenden vid förvaltningsdomstolarna minskat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme