Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan kaupungin hyvinvointijohtajaksi on valittu Virve Flinkkilä

Jaa

Hyvinvointijohtajaksi on valittu VTM Virve Flinkkilä. Hän aloittaa tehtävässään 7.12.2021.

Kuva: Virve Flinkkilä
Kuva: Virve Flinkkilä

Virvellä on sosiaali- ja terveysalan työkokemusta niin kuntahallinnosta kuin sosiaali- ja terveysministeriöstä. Hän siirtyy tehtävään Vantaa-Kerava -soteuudistuksen projektipäällikön tehtävästä.

– Minusta on mukava palata kotiseudulleni Pohjanmaalle, asuttuani lähes 30 vuotta pääkaupunkiseudulla. Olen todella iloinen päästessäni työskentelemään Vaasan kaupungilla, sillä minulla on kuva Vaasasta modernina työnantajana ja kaupunkina. Teillä on mielestäni erinomainen uusi brändityö tehtynä, ja on hienoa päästä mukaan rakentamaan vaasalaisten hyvinvointia yhdessä, iloitsee uusi hyvinvointijohtaja Virve Flinkkilä.

Hyvinvointijohtaja on kaupunkilaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä vastaava viranhaltija

Hyvinvointijohtaja vastaa kaupungin hyvinvointitiedolla johtamisesta, toimii esittelijänä kaupunginhallituksen hyvinvointijaostossa ja vastaa kuntalaisviestinnästä hyvinvointiin liittyen. Hyvinvointijohtaja toimii hyvinvointikuntayhtymän toimintojen sovittamisesta ja hyvinvointikuntayhtymän kanssa tehtävästä yhteistyöstä vastaavana viranhaltijana.

Hyvinvointijohtajan vastuulle kuuluu hyvinvointisuunnitelman ja hyvinvointikertomuksen laatiminen ja seuranta. Hyvinvointijohtaja osallistuu talousarviosuunnitelman laatimiseen ja toteutumisen seurantaan. Hyvinvointijohtaja valmistelee ja toimii esittelijänä järjestöjen ja yhdistysten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen liittyvissä toiminta-avustuksissa sekä valmistelee ja esittelee hyvinvointijaostolle sosiaali-ja terveysalan rahastojen käyttöön liittyvät asiat.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Virve Flinkkilä
Kuva: Virve Flinkkilä
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme