Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan kaupungin ja yrittäjien yhteistyö jatkuu: ”Molemmat osapuolet hyötyvät”

Jaa

Vaasan kaupunki ja Vaasan Yrittäjät ovat tiivistäneet viime vuosina yhteistyötään muun muassa kehitysryhmällä sekä kuukausittaisilla yrittäjien aamukahvitilaisuuksilla. Syksyllä yhteisiä aamukahveja jatketaan uusilla teemoilla.

Kaupunki järjestää syksyllä 2019 kaksi aamukahvitilaisuutta yrittäjille yhdessä Vaasan Yrittäjien kanssa. Ensimmäisenä vuorossa on Vaasan kaupungin keskustan kehittäminen keskiviikkona 11.9. Aiheesta alustavat teknisen toimen johtaja Markku Järvelä, kaavoitusjohtaja Päivi Korkealaakso, Visit Vaasan toimitusjohtaja Max Jansson sekä Shopping Vaasan kehityspäällikkö Magnus Söderström. Toisessa aamukahvitilaisuudessa 28.11. keskustellaan tulevan vuoden investoinneista.

Tilaisuudet pidetään klo 8.30–10.00 valtuustosalissa, Raastuvankatu 33:n ensimmäisessä kerroksessa.

Yhteisiä kohtaamisia tarvitaan

Yrittäjiä ja yrittäjyyttä yleisesti halutaan ottaa entistä enemmän huomioon kaupungin kehittämisessä. Kehitystyötä varten perustetussa yhteisessä ryhmässä mietitään tapoja, joilla yrittäjien ja kaupungin yhteistyötä voidaan parantaa.

- Yrittäjien ja kaupungin yhteiset aamukahvitilaisuudet ovat yksi, todella hyvä tapa verkostoitua ja tuoda kaupungin tarjoamia mahdollisuuksia esille. Keväällä pidimme kolmet aamukahvit, joissa oli yhteensä noin 60 osallistujaa. Koko vuoden aikana aamukahveille osallistui 150 henkilöä, kertoo kehittämispäällikkö Nina Hautio Vaasan kaupungilta.

Vaasan Yrittäjien toiminnanjohtaja Mari Pohjanniemi-Kiven mukaan keskustelu aamukahvitilaisuuksissa on ollut vilkasta.

- Aamukahveilla halutaan keskustella erityisesti teemoista, jotka vaikuttavat suoraan yrittäjiin ja heidän liiketoimintaansa, esimerkiksi kaavoituksesta, hankinnoista ja investoinneista. Tilaisuudet tarjoavat yrittäjille myös uusia näkökulmia sekä mahdollisuuden keskustella suoraan kaupungin edustajien kanssa ja viedä näin asioita eteenpäin, sanoo Pohjanniemi-Kivi.

Yhteistyö on saanut yrittäjiltä positiivista palautetta, mikä kannustaa jatkamaan ja kehittämään yhteistyötä edelleen.

- Yhteisiä kohtaamisia tarvitaan. Molemmilla osapuolilla on vahva tahto edistää vaasalaista yrittäjyyttä ja parantaa yrittämisen mahdollisuuksia Vaasassa, Pohjanniemi-Kivi toteaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

-Kehittämispäällikkö Nina Hautio (Vaasan kaupunki)
Puh. 040 735 6737

- Toiminnanjohtaja Mari Pohjanniemi-Kivi (Vaasan Yrittäjät)
Puh. 050 911 2208

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme