Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan kaupungin kesätöitä haki 1936 nuorta

Jaa
Vaasan kaupungin helmikuun lopussa päättyneeseen kesätyöhakuun tuli yhteensä 1936 hakemusta. Suosituimpia kesätyöpaikkoja olivat päiväkotiapulaisen, avustavan puistotyöntekijän, lasten liikuntaleirien apuohjaajan, toimistoapulaisen ja kirjastoavustajan tehtävät.

Kesätyöpaikan saaneille ilmoitetaan valinnasta 31.3. ja muille hakijoille 14.4. mennessä. 

Tänä vuonna haettavana oli noin 55 erilaista työtehtävää ja yhteensä 450 kesätyöpaikkaa. Kesätöihin haettiin viidessä eri hakuryhmässä: 14–15-vuotiaat, 16–17-vuotiaat ja 18–29-vuotiaat, korkeakouluopiskelijat sekä vammais- ja erityisnuoret. Erillishakujen tavoitteena on löytää mahdollisimman monelle nuorelle sopiva kesätyöpaikka.  

Vaasan kaupunki on alueen suurimpia työllistäjiä ja tarjoaa vuosittain sadoille nuorille ja opiskelijoille kesätöitä, kesäsijaisuuksia, harjoittelumahdollisuuksia sekä Kesäduuniseteleitä. Suurimpia työllistäjiä ovat päiväkodit, viheralueet, kirjastot ja museot. 

Kesätyöhaku oli käynnissä koko helmikuun ajan ja päättyi 28.2. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rekrytointivastaava Anne Lindell
anne.lindell@vaasa.fi, puh. 040 153 4564

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme