Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan kaupungin LinkedIN-sivu Suomen 10 parhain elokuussa

Jaa

Vaasan kaupungin LinkedIN-sivu oli elokuussa Suomen 10:ksi suosituin LinkedIN-sivu. Suosio perustuu postausten keräämiin kommentteihin ja reaktioihin, Sometrik kerää kuukausittain top 1000 -listan sivuista, joiden postaukset ovat keränneet eniten kommentteja ja tykkäyksiä.

Sometrik on tekoälyä hyödyntävä sosiaalisen median tutkimuspalveluita ja konsultointia tarjoava yritys, joka tuottaa kuukausittain listan LinkedINissä parhaiten menestyneitä sivuista. Vaasan kaupungin LinkedIN sivu pääsi elokuussa sijalle 10. ja oli samalla myös kaikkien Suomen kaupunkien LinkedIN-sivuista menestynein. Ykkössijan nappasi vanhuspalvelu Gubbe ja kärkiviisikkoon sijoittuivat myös Duunitori, Suomen Olympiakomitea, Verohallinto sekä Lidl Suomi.

– LinkedINiä on nyt määrätietoisesti kehitetty viime vuosina ja seuraajamäärät ovat koko ajan tasaisesti kasvaneet. Meillä on jo yli 4500 seuraajaa, mikä on enemmän kuin monella suuremmallakin kaupungilla. Pitkäjänteinen työ tuottaa nyt tulosta ja olemme siitä todella ylpeitä. Siitä kiitos viestinnän ja rekryn tiimille, jotka tekevät loistavia sisältöjä sekä tietysti kaikille seuraajillemme, sanoo Vaasan kaupungin viestintäpäällikkö Leena Forsén.

Elokuussa Vaasassa uutisoitiin näkyvästi Vaasan solmimasta aiesopimuksesta akkukennotehtaasta norjalaisen FREYR Batteryn kanssa. Lisäksi Merenkurkkuun rantautui uudistuvaa energiaa hyödyntävä, maailman ympäristöystävällisin matkustaja-autolautta Aurora Botnia. Kansallisesti ja jopa kansainvälisestikin merkittävät uutiset keräävät huomiota ja menestyvät myös some-kanavilla.

Vaasan kaupunki on luotettava työnantaja

Vaasan kaupungin työnantajakuvaa on tutkittu jo pidempään tiiviisti ja alkuvuonna kaupunki järjesti laajamittaisen kyselyn aiheesta sekä sisäisesti omalle henkilökunnalle että ulkoisesti. Vastaajia saatiin valtakunnallisesti.

– Tutkimuksen mukaan meitä pidetään luotettavana, vakaana ja varmana työnantajana sekä vastuullisena toimijana. Oli hienoa saada näin positiivisia tuloksia. Lähes kaikki kyselyyn vastanneista Vaasan kaupungin työntekijöistä hakisi nykyistä työtehtäväänsä uudelleen. Meillä koetaan olevan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä tehtäviä. LinkedIn on erinomainen kanava viestiä meidän monipuolisista työtehtävistä ja lisätä kaupungin tunnettavuutta työnantajana, kertoo Vaasan kaupungin rekrytointivastaava Anne Lindell.

Vaasan kaupungin LinkedIN-kanavalla suosittuja aiheita ovat olleet etenkin kaupungin kehitykseen ja rekrytointiin liittyvät postaukset.

– LinkedIN-kanavalla työnantajakuvaa vahvistetaan some-kanavista vahvimmin. Siellä viestitään kaupunkimme tavoitteista, arvoista ja saavutuksista sekä miksi meille kannattaisi hakea töihin, tiivistää viestintäpäällikkö Forsén.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Vaasan kaupungin rekrytointivastaava Anne Lindell, p. 040 1534564, anne.lindell@vaasa.fi
Vaasan kaupungin viestintäpäällikkö Leena Forsén, p. 040 635 0762, leena.forsen@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme