Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan kaupungin vuoden 2021 kaavoituskatsaus on ilmestynyt

Jaa

Vaasan kaupungin kaavoituskatsaus esittelee kuluvan vuoden maankäytön suunnittelukohteet. Tänä vuonna kaavoituskatsaus julkaistaan ainoastaan nettiversiona, joka mahdollistaa aiempaa monipuolisemman sisällön, kuten videoiden, 3D-mallien ja linkkien hyödyntämisen.

Maankäytön suunnittelulla ja toimivalla vuorovaikutuksella luodaan edellytykset meidän jokaisen viihtyisälle, kestävälle ja toimivalle asuin- ja elinympäristölle. Vuonna 2021 kohteet painottuvat monipuolisen asumisen turvaamiseen, infrahankkeisiin sekä teollisuusalueiden kaavoihin.

Kaavoituskatsauksessa pureudutaan tarkemmin muun muassa Sundomin kylän keskuksen kaavoitukseen sekä Kotirannan ja Kustaalan kaavamuutokseen. Infrahankkeiden puolella määritellään ja mahdollistetaan myös kävelykeskustan ja toriparkin laajentamisen tulevaisuuden suuntaviivat.

Tutustu vuoden 2021 kaavoituskatsaukseen osoitteessa www.vaasa.fi/kaavoituskatsaus2021

Yhteyshenkilöt

Kaavoitusjohtaja Päivi Korkealaakso, paivi.korkealaakso@vaasa.fi, puh. +358 40 550 0757

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme