Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan kaupunginsairaalassa yksi tartunta

Jaa

Vaasan kaupunginsairaalan osaston 7 yksi työntekijä on saanut koronavirustartunnan. Työntekijä on ollut oireiden ilmaantuessa vapaapäivillä ja sen jälkeen poissa töistä. Jatkotartuntojen mahdollisuus on olemassa, mutta riski on kuitenkin pieni. Kaksi muuta työntekijää samasta työyhteisöstä on asetettu karanteeniin.

– Henkilöstölle, potilaille ja potilaiden omaisille on asiasta kerrottu heti tartunnan tultua ilmi. Testeissä ovat käyneet ne henkilöt, joille testaus on katsottu tarpeelliseksi. Tilanne on saatu rajattua hyvin, ja potilaat ovat tehostetussa oireseurannassa, vahvistaa koti- ja laitoshoidon ylilääkäri Markus Råback.

Vierailukielto on edelleen voimassa Vaasan kaupunginsairaalan osastoille ja ikäihmisten tehostettuun palveluasumiseen ajalla 7.-31.10.2020.

Potilaat, jotka ovat tehostetussa oireseurannassa osastolla 7, hoidetaan omissa huoneissaan, ja tällä tavoin tartuntavaaran riskiä voidaan entisestään pienentää.

Tartunnan saanut henkilö on hyväkuntoisena kotihoidossa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Koti- ja laitoshoidon johtaja Leif Holmlund, puh. 06 325 1644, 0400 737 332, leif.holmlund@vaasa.fi
Johtava ylilääkäri ja tartuntataudeista vastaava lääkäri, Heikki Kaukoranta, puh. 06 325 1625, heikki.kaukoranta@vaasa.fi
Koti- ja laitoshoidon ylilääkäri Markus Råback, markus.raback@vaasa.fi, puh. 06 325 1111 (vaihde)

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Rakennushistoriallinen helmi huutokaupataan Vaasassa – paljon mahdollisuuksia asumiskäyttöön11.5.2021 14:49:45 EEST | Tiedote

Vaasan kaupunki huutokauppaa Klemettilästä sijaitsevan kolmikerroksisen tiilirakennuksen ja kaksikerroksisen puurakennuksen ulkorakennuksineen, sekä luovuttaa rakennusten tontit maanvuokrasopimuksilla uudelle omistajalle. Vierekkäisillä tonteilla sijaitsevat kohteet muodostavat rakennustaiteellisesti ja kulttuurihistoriallisesti merkittävän kokonaisuuden, jollaisia tulee saataville hyvin harvoin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme