Vaasan kaupunginteatteri

Vaasan kaupunginteatterin esitystoiminnan tauko jatkuu

Jaa

Vaasan kaupunginteatterin syyskausi 2019 saattelee lavalle maailmanlaajuisesti tunnetun hittimusikaalin Sugar – Piukat paikat. Syksyn ohjelmistoon kuuluvat myös uudistettu versio klassikkoteoksesta, jatkotarina suositulle lastennäytelmälle sekä absurdin teatterin hirtehisen hauska makupala.

Kuvassa Vaasan kaupunginteatterin johtaja Seppo Välinen. Kuva: Linus Lindholm
Kuvassa Vaasan kaupunginteatterin johtaja Seppo Välinen. Kuva: Linus Lindholm

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston uusin päätös kieltää Vaasan sairaanhoitopiirien alueella kaikki yli kymmenen hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa 17. tammikuuta asti. Päätöksen seurauksena myös Vaasan kaupunginteatterin esitystoiminnan tauko jatkuu tammikuulle saakka.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto rajoittaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän kymmeneen henkilöön aikavälillä 22.12.2020-17.1.2021 Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Vaasan sairaanhoitopiirien alueella. Vaasan kaupunginteatteri noudattaa viranomaismääräyksiä ja jatkaa esitystoiminnan taukoa 17. tammikuuta saakka. Kaupunginteatterin seuraavat esitykset ovat Tähtihetkiä-konsertti 21.- 22. tammikuuta, Rakkaus?! IIK! KÄÄK! YÄK! –lastenesitys 23. tammikuuta, Suomen hevonen –näytös 28. tammikuuta sekä Kissani Jugoslavia –näytös 29. tammikuuta. Seuraava The Sound of Music –musikaalin esitys on 30. tammikuuta.

Tuoreesta uutisesta huolimatta teatterinjohtaja Seppo Välinen vakuuttaa teatterin tähtäävän jo täydellä teholla kohti uutta.

- On harmillista, että esitystoiminnan tauko jatkuu. Kannan kuitenkin huolta niin työyhteisöstämme kuin asiakasturvallisuudestakin. Siksi maltamme odottaa hetkeä, jolloin pääsemme jakamaan teatteritaidetta katsojiemme kanssa. Uskon vahvasti, että olemme menossa kohti parempaa aikaa ja saamme pian tehdä työmme ydintä, esitystoimintaa. Sitä odottaessa työ teatterissa jatkuu ja tähtäämme kohti uutta esityskautta. Odotamme katsojia, sillä paljon uutta ja hienoa on luvassa. Toivotan kaikille lämmintä ja turvallista joulun aikaa, Välinen kommentoi.

Kaupunginteatteri ottaa mahdollisimman pian yhteyttä kaikkiin, jotka ovat varanneet tai ostaneet liput peruttuihin esityksiin.

Lisätiedot: teatterinjohtaja Seppo Välinen, p. 040 575 5231, seppo.valinen@vaasa.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kristiina Vaalasmaa
Tiedottaja

Vaasan kaupunginteatteri
Pitkäkatu 53, 65100 Vaasa
Puh • 040 773 7587
kristiina.vaalasmaa@vaasa.fi
www.vaasankaupunginteatteri.fi

Kuvat

Kuvassa Vaasan kaupunginteatterin johtaja Seppo Välinen. Kuva: Linus Lindholm
Kuvassa Vaasan kaupunginteatterin johtaja Seppo Välinen. Kuva: Linus Lindholm
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunginteatteri
Vaasan kaupunginteatteri
Pitkäkatu 53
65100 Vaasa

0407737587http://www.vaasankaupunginteatteri.fi

Vaasan kaupunginteatteri on Vaasassa toimiva suomenkielinen ammattiteatteri.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunginteatteri

Vaasan teattereiden yhteinen Lauluja äidille –konsertti juhlistaa äitejä toukokuussa | Sånger till mamma – Vasas teatrar firar alla mammor med konsert20.4.2021 08:49:00 EEST | Tiedote

Vaasan kaupunginteatterin ja Wasa Teaterin yhteistuotantona toteutettava äitienpäiväkonsertti esitetään toukokuussa verkossa. Teattereiden näyttelijät tulkitsevat konsertissa tunnettuja kappaleita äitien kunniaksi. ****************************************************************************************************** Wasa Teater och Vasa stadsteater producerar en gemensam morsdagskonsert Sånger till mamma – Lauluja äidille som kan ses på nätet i maj. Teatrarnas skådespelare tolkar kända låtar för att hedra alla mödrar.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme