Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan kaupunki ja yrittäjät jatkavat yhteisiä aamukahvitilaisuuksia

Jaa

Vaasan kaupunki ja Vaasan Yrittäjät tiivistivät viime vuonna yhteistyötään muun muassa kehitysryhmällä sekä kuukausittaisilla yrittäjien aamukahvitilaisuuksilla. Aamukahvitilaisuuksia jatketaan keväällä muun muassa hankinnat, investoinnit ja yritysvaikutusten arviointi -aiheilla.

Yrittäjät sekä yrittäjyyttä yleisesti halutaan ottaa entistä enemmän huomioon kaupungin kehittämisessä. Kehitystyötä varten perustetussa yhteisessä ryhmässä mietitään tapoja, joilla yrittäjien ja kaupungin yhteistyötä voidaan parantaa.

- Yrittäjien ja kaupungin yhteiset aamukahvitilaisuudet ovat yksi, todella hyvä tapa verkostoitua ja tuoda kaupungin tarjoamia mahdollisuuksia esille. Syksyllä pidimme kolmet aamukahvit, joissa oli yhteensä noin 90 osallistujaa. Tilaisuudet tarjoavat yrittäjille mahdollisuuden keskustella suoraan kaupungin kanssa, kertoo kehittämispäällikkö Nina Hautio.

Yhteistyö on saanut positiivista palautetta.

- Yrittäjien palaute tiivistyneestä yhteistyöstä on ollut erittäin positiivista ja runsasta. Tämä kannustaa jatkamaan ja kehittämään lisää yhteistyön eri muotoja. Molemmat osapuolet hyötyvät tästä, kertoo Vaasan Yrittäjien puheenjohtaja Katja Rajala.


Hankintoja, investointeja ja vaikutusten arviointia

Kaupunki järjestää keväällä 2019 neljä aamukahvitilaisuutta yrittäjille yhdessä Vaasan Yrittäjien kanssa. Kaikki tilaisuudet pidetään kello 8.30-10 valtuustosalissa, Raastuvankatu 33:n ensimmäisessä kerroksessa.

Torstaina 14.2. aiheena ovat hankinnat. Tilaisuudessa kerrotaan muun muassa syksyllä esitellyn toimenpidesuunnitelman tilanteesta sekä käydään läpi kaupungin uuden hankintaohjeistuksen pääpiirteitä. Näiden lisäksi esitellään tälle vuodelle suunniteltuja puitesopimuskilpailutuksia. Ja mikäli aikataulu sallii, alustetaan myös seuraavan tilaisuuden aihetta eli kaupungin investointeja vuodelle 2019.

7.3. aiheena ovat kaupungin investointihankkeet vuodelle 2019 ja 11.4. keskustellaan yritysvaikutusten arviointi –mallista, joka on jo käytössä useissa kaupungeissa. Myös toukokuulle on suunnitteilla aamukahvitilaisuus, jonka aihe varmistuu myöhemmin.

Yhteyshenkilöt

Nina Hautio, kehittämispäällikkö,
Vaasan kaupunki
p. 040 735 6737

Katja Rajala, puheenjohtaja
Vaasan Yrittäjät
p. 050 505 4422

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme