Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan kaupunki palkitsi olympiamitalisti Joni Mäen 10 000 euron stipendillä

Jaa

Vaasan kaupunki järjesti hiihdon olympiamitalistille Joni Mäelle juhlatilaisuuden kauppakeskus Rewellissä sunnuntaina 10.4. Mäki palkittiin tilaisuudessa 10 000 euron stipendillä.

Kuva: Christoffer Björklund
Kuva: Christoffer Björklund

Vaasalainen Joni Mäki voitti hopeaa yhdessä Iivo Niskasen kanssa miesten parisprintissä Pekingin olympialaisissa helmikuussa 2022. Vaasan kaupunki palkitsi Mäen sunnuntaina 10.4. järjestetyssä yleisötilaisuudessa.

- Hienoa, että vaasalaiset tulivat sankoin joukoin juhlistamaan ”Vaasan omaa” olympiamitalistia. Jonillekin tilaisuus oli varmasti ikimuistoinen. Paikalla oli hänelle monta tuttua kasvoa elämän varrelta, sekä kouluajoilta ja urheilun parista, kertoo Vaasan kaupungin sivistystoimenjohtaja Christina Knookala.

Metsäkallion kuntorata omistetaan Joni Mäelle

Tilaisuudessa paljastettiin myös, että Metsäkallion kuntorata omistetaan Joni Mäelle. Virallinen nimi säilyy turvallisuussyistä Metsäkallion kuntoratana, mutta kuntoradan varteen pystytetään kevään aikana uusi kyltti, jossa huomioidaan Mäen saavutukset hänen kansainvälisellä hiihtourallaan.

Metsäkallion ladut ovat Mäelle tuttuja niin kouluajoilta kuin seuran hiihtokisoista.

- Metsäkalliossa nuorena hiihdin monet Hippo-hiihdot, Vaasan koulujen väliset kisat ja seuran hiihtokilpailut. Hiihtokoulussa opeteltiin eri tekniikat aikoinaan radan mukaan. Mielestäni Metsäkallion kuntorata on vaihteleva ja hyvä perusharjoitteluun niin junioreille kuin kuntoilijoille, Mäki kertoo.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Christoffer Björklund
Kuva: Christoffer Björklund
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme