Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan mukavin kaupunkitapahtuma Vaasa Picnic saa uuden vetäjän

Jaa

Vaasa Picnicistä on muodostunut pidetty kesäinen koko perheen tapahtuma. Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut siirtää nyt tapahtuman vetovastuun Pohjanmaan sosiaalipsykiatriselle yhdistykselle, joka on tehnyt työtä mielen hyvinvoinnin edistämiseksi jo 30 vuotta.

Vaasa Picnic v. 2018, kuva: Ronja Leppänen
Vaasa Picnic v. 2018, kuva: Ronja Leppänen

Pohjanmaan sosiaalipsykiatrisen yhdistyksen Työpaja Upseerilla harjaannutetaan sosiaalisia taitoja ja opitaan erilaisia työtehtäviä hyvinvointi-, kulttuuri- ja musiikkipajoissa. Toiminta on tarkoitettu työikäisille (18-65 v.) vaasalaisille, jotka ovat kohdanneet elämässään mielenterveyden haasteita. Sosiaalinen kuntoutus Upseerilla on vuorovaikutuksen opettelua ja siinä rohkaistumista, vastuun ottamista sekä itseluottamuksen lisäämistä yhdessäolon ja tekemisen kautta.

Vaasa Picnic etsii esiintyjiä

Jo kahdeksatta kesää järjestettävä Vaasa Picnic on esittävien taiteiden kaupunkitapahtuma, jossa erilaiset taiteenmuodot esittäytyvät. Vaasan kaupunginkesäartistit esiintyvät jälleen, mutta mahdollisuus esiintyä tarjotaan myös muille halukkaille. Uusien esiintyjien haku alkaa tammikuun lopulla.

Ilmainen tapahtuma järjestetään Upseerin puutarhassa. Huonon sään sattuessa esitykset siirretään Upseerin juhlasaliin. Piknikille saa tuoda omat eväät mukaan. Paikan päällä voi myös ostaa kahvia/teetä ja pientä purtavaa.

Tapahtumaa voi seurata:

https://vaasapicnic.wordpress.com/

https://www.facebook.com/Vaasapicnic/

https://instagram.com/Vaasapicnic/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys
Musiikkipaja
Marko Perälä
p. 050 521 9661
marko.perala@pspy.fi

Kuvat

Vaasa Picnic v. 2018, kuva: Ronja Leppänen
Vaasa Picnic v. 2018, kuva: Ronja Leppänen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme