Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan mukavin kaupunkitapahtuma Vaasa Picnic saa uuden vetäjän

Jaa

Vaasa Picnicistä on muodostunut pidetty kesäinen koko perheen tapahtuma. Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut siirtää nyt tapahtuman vetovastuun Pohjanmaan sosiaalipsykiatriselle yhdistykselle, joka on tehnyt työtä mielen hyvinvoinnin edistämiseksi jo 30 vuotta.

Vaasa Picnic v. 2018, kuva: Ronja Leppänen
Vaasa Picnic v. 2018, kuva: Ronja Leppänen

Pohjanmaan sosiaalipsykiatrisen yhdistyksen Työpaja Upseerilla harjaannutetaan sosiaalisia taitoja ja opitaan erilaisia työtehtäviä hyvinvointi-, kulttuuri- ja musiikkipajoissa. Toiminta on tarkoitettu työikäisille (18-65 v.) vaasalaisille, jotka ovat kohdanneet elämässään mielenterveyden haasteita. Sosiaalinen kuntoutus Upseerilla on vuorovaikutuksen opettelua ja siinä rohkaistumista, vastuun ottamista sekä itseluottamuksen lisäämistä yhdessäolon ja tekemisen kautta.

Vaasa Picnic etsii esiintyjiä

Jo kahdeksatta kesää järjestettävä Vaasa Picnic on esittävien taiteiden kaupunkitapahtuma, jossa erilaiset taiteenmuodot esittäytyvät. Vaasan kaupunginkesäartistit esiintyvät jälleen, mutta mahdollisuus esiintyä tarjotaan myös muille halukkaille. Uusien esiintyjien haku alkaa tammikuun lopulla.

Ilmainen tapahtuma järjestetään Upseerin puutarhassa. Huonon sään sattuessa esitykset siirretään Upseerin juhlasaliin. Piknikille saa tuoda omat eväät mukaan. Paikan päällä voi myös ostaa kahvia/teetä ja pientä purtavaa.

Tapahtumaa voi seurata:

https://vaasapicnic.wordpress.com/

https://www.facebook.com/Vaasapicnic/

https://instagram.com/Vaasapicnic/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys
Musiikkipaja
Marko Perälä
p. 050 521 9661
marko.perala@pspy.fi

Kuvat

Vaasa Picnic v. 2018, kuva: Ronja Leppänen
Vaasa Picnic v. 2018, kuva: Ronja Leppänen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ruokailijoiden määrä lisääntyi kasvisruokakokeilun aikana Annin Herkussa21.1.2019 16:15Tiedote

Vaasan kaupungin henkilöstöruokala Annin Herkussa järjestettiin kasvisruokakokeilu marraskuussa 2018. Kasvisruokailuun osallistui kokeilun aikana yhteensä 43 henkilöä ja vakituisten kasvisruokailijoiden määrä nousi kokeilujakson jälkeen neljällä henkilöllä. Myös ruokailijoiden kokonaismäärä nousi kokeilujakson aikana keskimäärin 22,5 % verrattuna lokakuun ruokailijoiden määrään.

Inbjudan och meddelande: Nu kan du påverka detaljplanen för Smart Technology Hub18.1.2019 15:00Kutsu

INBJUDAN 18.1.2019 Till medierna Välkommen på en tillställning för alla om detaljplanen för Smart Technology Hub! Detaljplaneändringen för Smart Technology Hub är offentligt framlagd under tiden 21.1–4.2.2019. Vasa stad ordnar en tillställning för alla om planen 21.1.2017 kl. 18 i Dramasalen i huvudbiblioteket. På tillställningen presenteras detaljplaneutkastet och material som berör det. Välkommen! ------------------- MEDDELANDE 18.1.2019 Nu kan du påverka detaljplanen för Smart Technology Hub Utkastet till detaljplan för Smart Technology Hub och ett reviderat program för deltagande och bedömning är framlagda på Planläggningens anslagstavla (Kyrkoesplanaden 26 A) och webbplats under tiden 21.1–4.2.2019. Under den här tiden kan du ta ställning till detaljplaneändringen genom att lämna in din åsikt till Planläggningen. Detaljplane- och tomtindelningsändringen berör en del av Vasklot industriområde. Målet för planändringen är att utveckla området som företagsområde och industri- och verk

Kutsu ja tiedote: Smart Technology Hub -asemakaavaan voi nyt vaikuttaa18.1.2019 15:00Kutsu

KUTSU 18.1.2019 Tiedotusvälineille Tervetuloa Smart Technology Hub –asemakaavan yleisötilaisuuteen! Smart Technology Hub -asemakaavan muutos on julkisesti nähtävillä 21.1.–4.2.2019. Vaasan kaupungin kaavoitus järjestää kaavasta yleisötilaisuuden 21.1.2019 klo 18:00 pääkirjaston Draama-salissa. Tilaisuudessa esitellään asemakaavaluonnosta ja siihen liittyvää materiaalia. Tervetuloa! ---------------------------- TIEDOTE 18.1.2019 Smart Technology Hub -asemakaavaan voi nyt vaikuttaa Smart Technology Hub -asemakaavaluonnos ja tarkistettu osallistumis- ja arviointisuunnitelma ovat nähtävillä kaavoituksen ilmoitustaululla (Kirkkopuistikko 26 A) ja verkkosivuilla 21.1.-4.2.2019. Tuona aikana asemakaavan muutokseen voi ottaa kantaa toimittamalla mielipiteen kaavoitukseen. Asemakaavan ja tonttijaon muutos koskee osaa Vaskiluodon teollisuusalueesta. Kaavamuutoksen tavoitteena on kehittää aluetta yritysalueena ja teknologiakeskittymän tarpeisiin soveltuvana teollisuus- ja toimitila-alueena. – Nyt

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme