Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan mukavin kaupunkitapahtuma Vaasa Picnic saa uuden vetäjän

Jaa

Vaasa Picnicistä on muodostunut pidetty kesäinen koko perheen tapahtuma. Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut siirtää nyt tapahtuman vetovastuun Pohjanmaan sosiaalipsykiatriselle yhdistykselle, joka on tehnyt työtä mielen hyvinvoinnin edistämiseksi jo 30 vuotta.

Vaasa Picnic v. 2018, kuva: Ronja Leppänen
Vaasa Picnic v. 2018, kuva: Ronja Leppänen

Pohjanmaan sosiaalipsykiatrisen yhdistyksen Työpaja Upseerilla harjaannutetaan sosiaalisia taitoja ja opitaan erilaisia työtehtäviä hyvinvointi-, kulttuuri- ja musiikkipajoissa. Toiminta on tarkoitettu työikäisille (18-65 v.) vaasalaisille, jotka ovat kohdanneet elämässään mielenterveyden haasteita. Sosiaalinen kuntoutus Upseerilla on vuorovaikutuksen opettelua ja siinä rohkaistumista, vastuun ottamista sekä itseluottamuksen lisäämistä yhdessäolon ja tekemisen kautta.

Vaasa Picnic etsii esiintyjiä

Jo kahdeksatta kesää järjestettävä Vaasa Picnic on esittävien taiteiden kaupunkitapahtuma, jossa erilaiset taiteenmuodot esittäytyvät. Vaasan kaupunginkesäartistit esiintyvät jälleen, mutta mahdollisuus esiintyä tarjotaan myös muille halukkaille. Uusien esiintyjien haku alkaa tammikuun lopulla.

Ilmainen tapahtuma järjestetään Upseerin puutarhassa. Huonon sään sattuessa esitykset siirretään Upseerin juhlasaliin. Piknikille saa tuoda omat eväät mukaan. Paikan päällä voi myös ostaa kahvia/teetä ja pientä purtavaa.

Tapahtumaa voi seurata:

https://vaasapicnic.wordpress.com/

https://www.facebook.com/Vaasapicnic/

https://instagram.com/Vaasapicnic/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys
Musiikkipaja
Marko Perälä
p. 050 521 9661
marko.perala@pspy.fi

Kuvat

Vaasa Picnic v. 2018, kuva: Ronja Leppänen
Vaasa Picnic v. 2018, kuva: Ronja Leppänen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

///KORJATTU TIEDOTE///Lähiseudun artistit esittelevät musiikkiaan Feasta-katselmuksissa 20.3. ja 3.4.15.3.2019 12:02:36 EETTiedote

(korjattu kohta kursiivilla) Feasta-katselmuksissa 16 artistia tai bändiä esittelevät musiikkiaan median edustajille sekä festivaalien ja tapahtumien järjestäjille. Mukana on myös vierailevia asiantuntijoita jakamassa kokemuksiaan ja antamassa vinkkejä. Katselmukset ovat ilmaisia ja avoimia yleisölle. Katselmukset pidetään Ritzissä keskiviikkona 20.3. sekä 3.4. klo 17-22.30 ja ne taltioidaan. Tapahtumat ovat ikärajattomia ja päihteettömiä. Max Bäckman Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalveluista kertoo, että kaikki ilmoittautuneet mahtuivat mukaan. Hän toivookin paikalle runsaasti yleisöä kuuntelemaan lähiseudun artisteja. - Kannattaa tulla kuuntelemaan myös vierailevien asiantuntijoiden pitämiä koulutuksia. Lisää tietoa löytyy Feastan fb-sivulta, Bäckman vinkkaa. Katselmusten esiintyjät Keskiviikkona 20.3. esiintyvät: Pholexia, Lies Never More, AfterEnd, Tulenkulkijat, Unelmasikiö, Wehreä, Speechless Valley ja MC Hylje. Keskiviikkona 3.4. esiintyvät: Entusiasti & eksyneet, T&The

///KORRIGERAT MEDDELANDE///Artisterna i närområdet presenterar sin musik under Feasta-mönstringarna 20.3 och 3.415.3.2019 12:02:04 EETTiedote

(korrigeringar kursiverade) Under Feasta-mönstringarna presenterar 16 artister eller band sin musik för mediernas representanter samt för festival- och evenemangsarrangörer. I mönstringarna deltar också gästande experter som delar med sig av sina erfarenheter och ger tips. Till mönstringarna är det gratis inträde och de är öppna för publiken. Mönstringarna arrangeras i Ritz onsdag 20.3 och 3.4 kl. 17-22.30 och de spelas in. Evenemangen har ingen åldersgräns och de är rusmedelsfria. Max Bäckman från Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster berättar, att alla som har anmält sig ryms med. Han önskar därför att det kommer mycket publik för att lyssna på närområdets artister. - Det lönar sig att komma och lyssna också på gästande experters utbildningar. Mera info finns på Feastas fb-sida, tipsar Bäckman. Artisterna som deltar På onsdag 20.3 uppträder: Pholexia, Lies Never More, AfterEnd, Tulenkulkijat, Unelmasikiö, Wehreä, Speechless Valley och MC Hylje. På onsdag 3.4 uppträder: Entusiasti

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme