Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan pääkirjastosta voi lainata Vaasan Sportin kausikortteja

Jaa

Vaasan Sport on lahjoittanut kirjastolainaukseen neljä seisomapaikkakausikorttia, joita voi lainata viikoksi kerrallaan. Sportin kausikorttia näyttämällä pääsee sisään Liigan runkosarjan kotiotteluihin maaliskuuhun 2020 asti. Viikon laina-aika kattaa yleensä yksi tai kaksi Sportin kotiottelua.

Anna Pakka ja Juho Autio, kuva: Jouko Keto
Anna Pakka ja Juho Autio, kuva: Jouko Keto

Vaasan Sportin myynti- ja markkinointivastaava Juho Autio reagoi heti kirjastosta tulleeseen pyyntöön lainausyhteistyöstä.

- Vaasan Sport haluaa tarjota ihmisille mahdollisuuden tutustua jääkiekkoon ja kausikorttilainauksen kautta peleihin lähtemiseen on matalampi kynnys. Vaasan Sport tekee paljon hyväntekeväisyyttä ja kirjastoyhteistyö on yksi uusi osa kokonaisuutta, Autio kertoo.

Vaasan kaupunginkirjaston palvelupäällikkö Anna Pakan mukaan lainattavia kausikortteja ei voi varata tai uusia ja yhdellä asiakkaalla voi olla lainassa vain yksi kausikortti kerrallaan. Verkkokirjasto Sagasta voi tarkistaa kausikorttien lainatilanteen hakusanalla ”kausikortti”.

- Korteilla on viikon laina-aika, mutta toiveena on, että asiakas palauttaa kortin heti, kun ei enää tarvitse sitä. Näin mahdollisimman moni kuntalainen pääsee hyötymään kausikorteista, Pakka muistuttaa.

Lainattavissa olevien kausikorttien kuvat ovat näkyvällä paikalla pääkirjaston aulassa. Asiakas vaihtaa kortin kuvan varsinaiseen kausikorttiin pääkirjaston Infossa. Lainaus tapahtuu normaalisti kirjastokortilla.

Kausikorteilla on sama myöhästymismaksu kuin kirjoilla, 0,35 euroa/päivä. Jos asiakas ei palauta korttia, peritään häneltä kausikortin hankintahinta ja palauttamatta jäänyt kortti mitätöidään.

- Keväällä kausikorttitarjonta laajenee lisää. Vaasan kaupunginorkesterin kausikortteja tulee lainattavaksi tammikuussa 2020 ja myöhemmin keväällä voi lainata ainakin Vaasan Mailattarien sekä Wasa Royalsin kausikortteja, Pakka iloitsee.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

palvelupäällikkö Anna Pakka
Vaasan kaupunki, Kulttuuri- ja kirjastopalvelut
p. 040 182 4289, anna.pakka@vaasa.fi

Kuvat

Anna Pakka ja Juho Autio, kuva: Jouko Keto
Anna Pakka ja Juho Autio, kuva: Jouko Keto
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme