Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähkö vaasalaisen Comsel System Oy:n osakkaaksi

Jaa

Vaasan Sähkö on ostanut 14,9 prosenttia älykkään energiamittauksen ratkaisuja toimittavasta Comsel System Oy:stä. Kaupalla Vaasan Sähkö pyrkii vahvistamaan omaa tuotekehitystään ja vastaamaan asiakkaiden yhä kasvavaan kiinnostukseen kodin energiahallintaan ja optimointiratkaisuihin sekä tukemaan lisääntyvää sähköautoilua.

Kuva: Mikko Lehtimäki
Kuva: Mikko Lehtimäki

- Olemme erittäin ylpeitä siitä, että saamme ilmoittaa yhteistyön syventymisestä kumppanimme Comsel Systemin kanssa, iloitsee Vaasan Sähkön kehitysjohtaja Hans-Alexander Öst.

- Tällä ratkaisulla haluamme varmistaa, että pysymme alan kärjessä tarjoamalla tuotteita ja palveluita, jotka tuovat älyä asiakkaidemme koteihin.

- Yhteistyö Comsel Systemin kanssa mahdollistaa muun muassa sen, että voimme tuoda valikoimaan erilaisia kysyntäjoustoratkaisuja, jotka säästävät asiakkaan kukkaroa ja pienentävät hiilijalanjälkeä ohjaamalla kulutusta niihin tunteihin, jolloin sähkö on halpaa ja uusiutuvaa energiaa on hyvin saatavilla. Samalla voimme luoda tärkeää joustoa energiajärjestelmään, jatkaa kaupan taustoista Öst.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Mikko Lehtimäki
Kuva: Mikko Lehtimäki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan Sähkö Oy
Vaasan Sähkö Oy
Kirkkopuistikko 0
65100 VAASA

06 324 5111http://www.vaasansahko.fi

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö. Konserniin kuuluu tytäryhtiö Vaasan Sähköverkko Oy. Konsernissa työskentelee noin 125 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2020 oli noin 113 milj. euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan Sähkö Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme