Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan Taiteiden yö 6.8. painottuu tänä vuonna virtuaalisiin sisältöihin

Jaa

Vaasan Taiteiden yö järjestetään tänä kesänä 6.8.2020 pienimuotoisemmin kuin aiemmin ja virtuaalisia sisältöjä painottaen. Ilmoittautua voi 12.6. saakka. Tapahtuman 30. juhlavuosi siirtyy ensi vuodelle.

Tänä vuonna ohjelmassa suositaan ennen kaikkea virtuaalista sisältöä ja liikuteltavia tapahtumia.

–Koronatilanteen vuoksi emme järjestä ohjelmaa totutuilla tapahtumapaikoilla, kuten torilla, vaan mahdollisia esityksiä pyritään liikuttamaan eri puolilla kaupunkia asukkaiden luo, kertoo kulttuurisuunnittelija Leena Nyqvist.

Vaasan kaupungin kulttuuripalvelut koordinoi tapahtumaa ilmoittautumisten kautta.

Yksittäisiltä toimijoilta toivotaan virtuaaliseen lähettämiseen soveltuvaa materiaalia tallenteena, kuten videona. Sisältö voi olla esimerkiksi erilaisia työpajoja, esityksiä tai tietoiskuja. 

Suunnitelmissa on, että esimerkiksi yhtyeet voivat esiintyä studiolavalla, josta esitys striimataan eri kanaviin yleisön seurattavaksi. Suorien lähetysten välissä esitetään videotallenteita.

Viimeistä ilmoittautumispäivää on siirretty parilla viikolla eteenpäin, 12.6.2020 saakka.

Ilmoittautua voi Taiteiden yön verkkosivulla osoitteessa https://www.vaasa.fi/koe-ja-nae/kulttuuria-vaasassa-ja-seudulla/taiteiden-yo/.


Kulttuurilaitokset antavat oman panoksensa

Taiteiden yön ohjelmasisällöstä vastaavat myös vaasalaiset kulttuurilaitokset. Vaasan kaupungin museot, orkesteri ja teatteri sekä Wasa Teater antavat tänäkin vuonna oman panoksensa Taiteiden yön sisältöön.

Ohjelmaa rakennetaan pitäen silmällä sopivia tiloja, kuten rauhallisia sisäpihoja sekä poikkeuksellisen tilanteen vuoksi tarvittavia turvavälejä ja osallistujamääriä.


Tapahtuman juhlavuosi siirtyy vuodelle 2021

Tänä vuonna oli tarkoitus viettää Taiteiden yötä jo 30. kerran, mutta poikkeuksellisen tilanteen vuoksi juhlinta siirretään ensi vuodelle.

Taiteiden yö -tapahtuma on järjestetty Vaasassa vuodesta 1991 lähtien.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kulttuurisuunnittelija Leena Nyqvist
Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut
puh. 0400 668 197
leena.nyqvist@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme