Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan uudeksi kulttuuri- ja kirjastotoimen johtajaksi valittiin Sanna Bondas

Jaa

Vaasan kulttuuri- ja liikuntalautakunta valitsi uudeksi kulttuuri- ja kirjastotoimenjohtajaksi filosofian maisteri Sanna Bondaksen 1.8.2022 alkaen.

Kuva: Sanna Bondas.
Kuva: Sanna Bondas.

Tällä hetkellä Sanna Bondas toimii vt. kulttuuri- ja kirjastotoimen johtajana. Hän on työskennellyt Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastotoimessa vuodesta 2012 lähtien, kulttuurijohtajana ja kulttuuripäällikkönä.

Koulutukseltaan Bondas on filosofian maisteri ja muusikko (AMK). Lisäksi hän on suorittanut johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Hänellä on erinomainen ja laaja-alainen tuntemus kulttuurialasta sekä kunnallishallinnosta ja hän omaa hyvän näkemyksen kirjasto- ja kulttuuritoiminnan kehittämisestä. Haastatteluryhmän valinta oli yksimielinen.

Kulttuuri- ja kirjastotoimen johtaja vastaa Vaasan kaupungin sivistystoimessa kulttuuri- ja kirjastopalveluista, niiden toiminnasta ja kehittämisestä sekä toimii esittelijänä kulttuuri- ja liikuntalautakunnassa. Hän myös johtaa alueellista kehittämistehtävää kirjastoasetuksen mukaisesti sekä yleisen kulttuuritoiminnan kokonaisuutta.

Kirjastotoimen johtajan kelpoisuusvaatimukset on määritelty laissa yleisistä kirjastoista ja ne kattavat myös kulttuuritoimen johtajan kelpoisuuden.

Kulttuuri- ja kirjastotoimen johtajan virkaa haki maaliskuun aikana kolme henkilöä, joista kaksi kutsuttiin haastatteluun.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Sanna Bondas.
Kuva: Sanna Bondas.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme