Restamax OyjRestamax OyjRestamax Oyj

Vaasan yöelämä mullistuu – yökerhokokonaisuus Teatro ja Kapten avataan perjantaina 3.11.

Jaa

Vaasan Kauppapuistikon kupeeseen avataan perjantaina 3.11. elämyksellinen yökerho Teatro sekä merihenkinen baari Kapten. Teatro on moderni ja monipuolinen yökerhokompleksi, joka tarjoaa ajan hermolla olevaa musiikkia, trendikkäitä cocktaileja ja mielenkiintoisia tapahtumia kaupungin kovimmille bilettäjille. Kapten puolestaan on auki myös päiväaikaan ja siellä nautitaan niin livekeikoista kuin penkkiurheilusta.

Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu esiintyvät Teatron avajaisissa 3.11.
Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu esiintyvät Teatron avajaisissa 3.11.

Yökerho Teatro koostuu neljästä erilaisesta osastosta. Livepuolella juhlitaan viikonloppuisin kovimpien kotimaisten artistien ja bilebändien tahtiin. Ysäriosastolla muistellaan takavuosien timanttisimpia hittejä ja bilekaraokepuolella tulkitaan tunteella. Merimieshenkinen Kapten puolestaan palvelee joka päivä tarjoillen kävijöilleen muun muassa laajan kirjon laatuoluita, viikoittaista livemusiikkia sekä screeneiltä seurattavaa urheilua.

- Tämä on täysin uusi viihdekonsepti Vaasassa. Teatro on todellinen yöelämän teatteri, joka tarjoaa hienoja teatterinomaisia elämyksiä ja laadukkaita palveluita kaikenlaisiin iltoihin. Kapteniin halusimme tuoda merimiesteeman, joka sopii Vaasan kaltaiselle merenrantakaupungille, ravintolapäällikkö Sami Lehtonen kertoo.

- Ravintolakokonaisuus on helposti lähestyttävä ja mielenkiintoinen kohtaamispaikka Vaasan ydinkeskustassa. Teatron räiskyvä, väliamerikkalainen tunnelma tuo iloa, väriä ja lämpöä syksyn ja talven pimeyteen. Pastellin sävyillä kruunattu miljöö yhdistettynä kunnon klubitunnelmaan on tietoisesti rohkea kokonaisuus. Kaptenin sisustus puolestaan mukailee merellisen rentoa tunnelmaa, Restamaxin yökerhojen linjajohtaja Paul Meli jatkaa.

Kaupungin kuumimmissa avajaisissa runsaasti livemusiikkia

Avajaisviikonloppuna kävijöille tarjoillaan monenmoista ohjelmaa. Avajaisia juhlitaan 3.11. klo 23 alkaen, ja tuona iltana livepuolen valtaavat Vaasasta ponnistavat suomirapin sanansaattajat Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu. Lisäksi illan aikana kuullaan uusimmat hitit sekä klassikot, kun talon omat dj:t astuvat uunituoreille lauteille. Lauantai-illan 4.11. puolestaan starttaa hauskoista sanoituksistaan tuttu Hovimuusikko Ilkka, jonka jälkeen viihdyttämisestä vastaa elektronisen tanssimusiikin ja livebändin energian yhdistävä Dearra. Ilta jatkuu talon deejiiden voimin. Molempina iltoina Kaptenin lavalla nähdään myös taidokkaat house-muusikot Lasse & Jenny.

- Avajaisista tulee mieletön hyvän mielen spektaakkeli. Tuore musiikki ja huikean hienot puitteet takaavat illan, joka jää varmasti vaasalaisten mieleen, Lehtonen hehkuttaa odottavissa tunnelmissa.

Teatro ja Kapten (K22)
Kauppapuistikko 15, Vaasa

Teatro avoinna: ke–la 22–04
Kapten avoinna: ma 16–24, ti 16–24, ke–la 16–04, su 16–24

Lisätiedot:

Sami Lehtonen, ravintolapäällikkö, Teatro ja Kapten
puh. +358 50 341 9968, sami.lehtonen@ravintola.fi

Paul Meli, linjajohtaja, yökerhot ja muu viihde, Restamax Oyj
puh. + 358 44 593 0668, paul.meli@ravintola.fi

Jakelu:

STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Avainsanat

Kuvat

Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu esiintyvät Teatron avajaisissa 3.11.
Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu esiintyvät Teatron avajaisissa 3.11.
Lataa
Avajaisviikonloppuna Teatron lavalle lauantaina 4.11. nousee bilebändi Dearra.
Avajaisviikonloppuna Teatron lavalle lauantaina 4.11. nousee bilebändi Dearra.
Lataa
Radio Suomipopilta tuttu Hovimuusikko Ilkka viihdyttää Teatron kävijöitä la 4.11. Kuva: Jonathan Melartin
Radio Suomipopilta tuttu Hovimuusikko Ilkka viihdyttää Teatron kävijöitä la 4.11. Kuva: Jonathan Melartin
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restamax Oyj
Restamax Oyj
Postiosoite: Hatanpään valtatie 1 B (Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 2)
33100 TAMPERE

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 120 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan's Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner ja Colorado Bar & Grill. Restamax Oyj:n vuoden 2016 liikevaihto oli 130,1 miljoonaa euroa ja käyttökate 19,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 1 600 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n palveluksessa työskentelee kuukausittain noin 6 500 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restamax Oyj

Maailman suurin Happy Hour -tempaus saa jatkoa – Restamax järjestää Suomen suurimman afterworkin keskiviikkona 9.5.7.5.2018 10:00Tiedote

Restamax houkuttelee suomalaisia viihtymään joukolla ravintoloihinsa työpäivän päätteeksi, kun keskiviikkona 9.5. klo 16–18 järjestetään ensimmäistä kertaa Suomen suurin afterwork. Tapahtumaan osallistuu ravintoloita ympäri maan erilaisin tarjouksin. Tempauksen tarkoituksena on elävöittää suomalaista afterwork-kulttuuria, rohkaista ihmisiä kokeilemaan uusia ravintoloita sekä kannustaa työyhteisöjä viihtymään yhdessä myös työajan ulkopuolella.

Restamax ja Royal Ravintolat yhdistyvät – Yksi Pohjoismaiden suurimmista ravintolakonserneista syntyy12.4.2018 08:05Tiedote

Restamax Oyj (”Restamax”) sekä Intera Fund II Ky (”Intera”) ja muut RR Holding Oy:n osakkeenomistajat ovat allekirjoittaneet kauppasopimuksen 11.4.2018, jonka myötä Restamax ostaa koko RR Holding Oy:n (”Royal Ravintolat”) osakekannan, ja samalla Royal Ravintoloiden omistajat ja avainhenkilöt tekevät sijoituksen Restamaxiin. Kaupan toteutus on ehdollinen Restamaxin yhtiökokouksen päätöksille osakeannista sekä käteiskauppahinnan rahoituksen järjestämiselle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme