Restamax OyjRestamax OyjRestamax Oyj

Vaasan yöelämä mullistuu – yökerhokokonaisuus Teatro ja Kapten avataan perjantaina 3.11.

Jaa

Vaasan Kauppapuistikon kupeeseen avataan perjantaina 3.11. elämyksellinen yökerho Teatro sekä merihenkinen baari Kapten. Teatro on moderni ja monipuolinen yökerhokompleksi, joka tarjoaa ajan hermolla olevaa musiikkia, trendikkäitä cocktaileja ja mielenkiintoisia tapahtumia kaupungin kovimmille bilettäjille. Kapten puolestaan on auki myös päiväaikaan ja siellä nautitaan niin livekeikoista kuin penkkiurheilusta.

Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu esiintyvät Teatron avajaisissa 3.11.
Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu esiintyvät Teatron avajaisissa 3.11.

Yökerho Teatro koostuu neljästä erilaisesta osastosta. Livepuolella juhlitaan viikonloppuisin kovimpien kotimaisten artistien ja bilebändien tahtiin. Ysäriosastolla muistellaan takavuosien timanttisimpia hittejä ja bilekaraokepuolella tulkitaan tunteella. Merimieshenkinen Kapten puolestaan palvelee joka päivä tarjoillen kävijöilleen muun muassa laajan kirjon laatuoluita, viikoittaista livemusiikkia sekä screeneiltä seurattavaa urheilua.

- Tämä on täysin uusi viihdekonsepti Vaasassa. Teatro on todellinen yöelämän teatteri, joka tarjoaa hienoja teatterinomaisia elämyksiä ja laadukkaita palveluita kaikenlaisiin iltoihin. Kapteniin halusimme tuoda merimiesteeman, joka sopii Vaasan kaltaiselle merenrantakaupungille, ravintolapäällikkö Sami Lehtonen kertoo.

- Ravintolakokonaisuus on helposti lähestyttävä ja mielenkiintoinen kohtaamispaikka Vaasan ydinkeskustassa. Teatron räiskyvä, väliamerikkalainen tunnelma tuo iloa, väriä ja lämpöä syksyn ja talven pimeyteen. Pastellin sävyillä kruunattu miljöö yhdistettynä kunnon klubitunnelmaan on tietoisesti rohkea kokonaisuus. Kaptenin sisustus puolestaan mukailee merellisen rentoa tunnelmaa, Restamaxin yökerhojen linjajohtaja Paul Meli jatkaa.

Kaupungin kuumimmissa avajaisissa runsaasti livemusiikkia

Avajaisviikonloppuna kävijöille tarjoillaan monenmoista ohjelmaa. Avajaisia juhlitaan 3.11. klo 23 alkaen, ja tuona iltana livepuolen valtaavat Vaasasta ponnistavat suomirapin sanansaattajat Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu. Lisäksi illan aikana kuullaan uusimmat hitit sekä klassikot, kun talon omat dj:t astuvat uunituoreille lauteille. Lauantai-illan 4.11. puolestaan starttaa hauskoista sanoituksistaan tuttu Hovimuusikko Ilkka, jonka jälkeen viihdyttämisestä vastaa elektronisen tanssimusiikin ja livebändin energian yhdistävä Dearra. Ilta jatkuu talon deejiiden voimin. Molempina iltoina Kaptenin lavalla nähdään myös taidokkaat house-muusikot Lasse & Jenny.

- Avajaisista tulee mieletön hyvän mielen spektaakkeli. Tuore musiikki ja huikean hienot puitteet takaavat illan, joka jää varmasti vaasalaisten mieleen, Lehtonen hehkuttaa odottavissa tunnelmissa.

Teatro ja Kapten (K22)
Kauppapuistikko 15, Vaasa

Teatro avoinna: ke–la 22–04
Kapten avoinna: ma 16–24, ti 16–24, ke–la 16–04, su 16–24

Lisätiedot:

Sami Lehtonen, ravintolapäällikkö, Teatro ja Kapten
puh. +358 50 341 9968, sami.lehtonen@ravintola.fi

Paul Meli, linjajohtaja, yökerhot ja muu viihde, Restamax Oyj
puh. + 358 44 593 0668, paul.meli@ravintola.fi

Jakelu:

STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Avainsanat

Kuvat

Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu esiintyvät Teatron avajaisissa 3.11.
Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu esiintyvät Teatron avajaisissa 3.11.
Lataa
Avajaisviikonloppuna Teatron lavalle lauantaina 4.11. nousee bilebändi Dearra.
Avajaisviikonloppuna Teatron lavalle lauantaina 4.11. nousee bilebändi Dearra.
Lataa
Radio Suomipopilta tuttu Hovimuusikko Ilkka viihdyttää Teatron kävijöitä la 4.11. Kuva: Jonathan Melartin
Radio Suomipopilta tuttu Hovimuusikko Ilkka viihdyttää Teatron kävijöitä la 4.11. Kuva: Jonathan Melartin
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restamax Oyj
Restamax Oyj
Postiosoite: Hatanpään valtatie 1 B (Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 2)
33100 TAMPERE

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 120 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan's Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner ja Colorado Bar & Grill. Restamax Oyj:n vuoden 2016 liikevaihto oli 130,1 miljoonaa euroa ja käyttökate 19,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 1 600 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n palveluksessa työskentelee kuukausittain noin 6 500 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restamax Oyj

Restamaxista NoHo Partners – Uusia avauksia Pohjois-Eurooppaan ja tavoitteena yli 600 miljoonan euron liikevaihto27.11.2018 08:00:00 EETTiedote

Restamax Oyj muuttaa nimensä NoHo Partners Oyj:ksi. NoHo Partners syntyy sanoista Nordic Hospitality Partners, jotka viestivät yhtiön vahvuuksista ja identiteetistä entistä paremmin. Yhtiö on samalla päivittänyt strategiansa ja keskipitkän aikavälin tavoitteensa ja tavoittelee yli 600 miljoonan euron liikevaihtoa vuoden 2021 loppuun mennessä.

Raumalla ravintola Sinisoihtu lopettaa toimintansa osana Restamaxin kannattavuusohjelmaa9.11.2018 14:00:00 EETTiedote

Restamax Oyj:llä on parhaillaan käynnissä lyhyen aikavälin kannattavuusohjelma, joka keskittyy yhtiön yksikköportfolion saneeraukseen. Ravintolat, joiden kannattavuus ei täytä yhtiön tavoitetasoa ja joilla ei nähdä riittävän hyviä olosuhteita vuokrasopimuksen ja konseptin näkökulmasta, on myyty tai lopetettu. Yksi saneeratuista ravintoloista on raumalainen Sinisoihtu, jonka liiketoiminnan Restamaxin tytäryhtiö Bistromax Oy osti keväällä 2017. Sinisoihtu lopettaa toimintansa 22.12.2018. Vuokranantajan kanssa tehdyn sopimuksen mukaan Sinisoihdun liiketilat poistetaan kokonaan ravintolakäytöstä ja tilalle etsitään muuta liiketoimintaa. Restamax aloitti ravintolaportfolion saneerauksen vuoden kolmannella kvartaalilla ja se saatetaan loppuun vuoden 2018 loppuun mennessä. Jakelu: STT Info Keskeiset tiedotusvälineet www.restamax.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme