Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Vaasanpuistikon tapahtumille sähköä puhelimitse

Jaa

Sörnäisten metroaseman sisäänkäynnin tuntumassa oleva Vaasanpuistikko eli Vaasanaukio on saanut yleisötapahtumia varten näppärän sähkönsyöttöpalvelun. Tapahtumanjärjestäjä voi tilata sähkövirtaa tätä tarkoitusta varten pystytetystä pollarista. Sähkön saa ”aktivoitua” puhelimitse soittamalla pollarin käyttöopasteen mukaiseen numeroon, jolloin virtaa on tarjolla kahdeksaksi tunniksi kerrallaan.

Vaasanpuistikon keskivaiheilla sijaitsevissa kahdessa sähköpollarissa on kummassakin kolme yksivaihepistorasiaa ja yksi kolmivaihepistorasia.

Kahdeksan tunnin pituinen sähköannos maksaa yksivaiheisena runsaat kymmenen euroa ja kolmivaiheisena runsaat kaksi kymppiä. Ostot veloitetaan tilaajan puhelinlaskussa.

Pollarien ovien sisäpintaan on teipattu käyttöohjeet.

Vaasanpuistikkoon halutaan elämää ja viihtyisyyttä

Helsingin kaupunki käynnisti syksyllä 2016 Vaasanpuistikon kehittämissuunnitelman laadinnan. Puistikosta aiotaan tehdä viihtyisä, toimiva ja turvallinen. Se on asukkaiden ja paikallisten toimijoiden mielestä ollut vuosien ajan epäviihtyisä ja kolkko läpikulkupaikka. Asukkaat ovat toivoneet puistikkoon monipuolista toimintaa, lisävalaistusta, vehreyttä ja taidetta. Toivelistalla ovat mm. torikahvila, kioski, kukkaistutukset, penkit, pöydät, esiintymisareena, metroaukon stailaus jne.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sähköt:

Yksikön päällikkö Olli Markkanen
Kaupunkiympäristön toimiala
09 310 39559
etunimi.sukunimi@hel.fi

Puistikon suunnittelu:

Aluesuunnittelija Petri Arponen
Kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 38955
etunimi.sukunimi@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 15.3.201915.3.2019 15:36:07 EETTiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2019/Kymp_2019-03-15_Ylja_5_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 29.3.2019. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme