Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Vaasanpuistikon tapahtumille sähköä puhelimitse

Jaa

Sörnäisten metroaseman sisäänkäynnin tuntumassa oleva Vaasanpuistikko eli Vaasanaukio on saanut yleisötapahtumia varten näppärän sähkönsyöttöpalvelun. Tapahtumanjärjestäjä voi tilata sähkövirtaa tätä tarkoitusta varten pystytetystä pollarista. Sähkön saa ”aktivoitua” puhelimitse soittamalla pollarin käyttöopasteen mukaiseen numeroon, jolloin virtaa on tarjolla kahdeksaksi tunniksi kerrallaan.

Vaasanpuistikon keskivaiheilla sijaitsevissa kahdessa sähköpollarissa on kummassakin kolme yksivaihepistorasiaa ja yksi kolmivaihepistorasia.

Kahdeksan tunnin pituinen sähköannos maksaa yksivaiheisena runsaat kymmenen euroa ja kolmivaiheisena runsaat kaksi kymppiä. Ostot veloitetaan tilaajan puhelinlaskussa.

Pollarien ovien sisäpintaan on teipattu käyttöohjeet.

Vaasanpuistikkoon halutaan elämää ja viihtyisyyttä

Helsingin kaupunki käynnisti syksyllä 2016 Vaasanpuistikon kehittämissuunnitelman laadinnan. Puistikosta aiotaan tehdä viihtyisä, toimiva ja turvallinen. Se on asukkaiden ja paikallisten toimijoiden mielestä ollut vuosien ajan epäviihtyisä ja kolkko läpikulkupaikka. Asukkaat ovat toivoneet puistikkoon monipuolista toimintaa, lisävalaistusta, vehreyttä ja taidetta. Toivelistalla ovat mm. torikahvila, kioski, kukkaistutukset, penkit, pöydät, esiintymisareena, metroaukon stailaus jne.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sähköt:

Yksikön päällikkö Olli Markkanen
Kaupunkiympäristön toimiala
09 310 39559
etunimi.sukunimi@hel.fi

Puistikon suunnittelu:

Aluesuunnittelija Petri Arponen
Kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 38955
etunimi.sukunimi@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Silakkaherkut, toritanssit ja koko viikon yleisöohjelma juhlistavat Stadin Silakkamarkkinoita 201820.9.2018 08:00Tiedote

Helsingin Kauppatori täyttyy jälleen kalastajista, silakasta ja syyssesongin herkuista, kun viikon mittaisia Stadin Silakkamarkkinoita juhlitaan 7.–13. lokakuuta. Tämän vuoden markkinoilla on mukana 30 kalastajaa, jotka myyvät tuotteitaan suoraan kalastajaveneistä ja myyntimökeistä sunnuntaista perjantaihin 7. –12. lokakuuta kello 7–19 ja lauantaina 13. lokakuuta kello 7–15. Markkinaviikko on täynnä ilmaista koko perheen ohjelmaa, ruoka- ja saaristolaiskulttuuria sekä Helsingin merellisyyden tunnelmointia perinteitä unohtamatta.

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 18.9.201818.9.2018 17:56Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunta/Suomi/Paatostiedote/2018/Kymp_2018-09-18_Kylk_24_Pt/index.html Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/kaupunkiymparistolautakunta

Kestävä liikkuminen tutuksi Helsingin kouluissa Liikkujan viikolla17.9.2018 08:57Tiedote

Liikkujan viikon tarkoituksena on lisätä tietoisuutta arjen liikkumisen kestävistä valinnoista. Esillä ovat kaikki viisaan liikkumisen muodot, kuten kävely, pyöräily, joukkoliikenne ja fiksu autoilu. Tämän vuoden teema ”Miksaa ja Mene!” haastaa pohtimaan omia matkatottumuksia, erilaisia tapoja liikkua ja mahdollisuuksia yhdistellä eri kulkumuotoja. Liikkujan viikkoa vietetään ympäri Eurooppaa 16.–22.9.

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 14.9.201814.9.2018 17:26Tiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2018/Kymp_2018-09-14_Ylja_12_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 28.9.2018 Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme