Helsingin kaupungin pelastuslaitos

Väestönsuojelun perinnepäivää vietetään Narinkkatorilla 14. syyskuuta

Jaa

Helsingin kaupungin pelastuslaitos järjestää Väestönsuojelun perinnepäivän yleisötapahtuman Narinkkatorilla 14. syyskuuta kello 10-12.

Tapahtumassa on esillä rauniopelastuskalustoa ja paikan päällä esitellään rauniopelastamista. 

Pelastuslaitoksen lisäksi paikalla on myös Maanpuolustuskoulutus MPK ja Helsingin pelastusliitto Helpe.

Vapaa pääsy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupungin pelastuslaitos
Helsingin kaupungin pelastuslaitos
PL 112
00099 Helsingin kaupunki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupungin pelastuslaitos

Helsingin Pelastuskoulun juhlaseminaarissa painotettiin toiminnan jatkuvuuden tärkeyttä2.9.2022 14:30:00 EEST | Tiedote

Keväällä 1972 toimintansa aloittanut Helsingin Pelastuskoulu on puoli vuosisataa kouluttanut monitaitoisia pelastustoimen etulinjan ammattilaisia erityisesti pääkaupungin tarpeisiin. Pelastuskoulun 50-vuotista taivalta juhlistettiin 2.9.2022 seminaarissa, jossa kunniakkaan historian lisäksi puhuttiin tulevaisuudesta, jota varjostaa paheneva pelastajapula ja uhkaava rahoitusvaje.

Helsingin pelastuslaitos esittelee öljyntorjuntavalmiuttaan Tallinnan meripäivillä24.8.2022 15:28:51 EEST | Tiedote

Helsingin kaupungin pelastuslaitos on hyvin varautunut merellä ja saaristossa tapahtuvaan pelastustoimintaan sekä ympäristöonnettomuuksiin, kuten öljyvahinkoihin. Pelastuslaitoksen monitoimialus m/s Norppa ja sen miehistö esittelevät öljyntorjuntaa Suomen suurlähetystön järjestämässä Itämeripäivän tapahtumassa Tallinnassa torstaina 24. elokuuta ja Tallinnan meripäivillä sunnuntaihin 28. elokuuta asti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme