Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vähänkyrön kirkonseudun osayleiskaava 2040 on nyt lainvoimainen

Jaa

Kaupunginvaltuuston vuonna 2018 hyväksymä kaavaehdotus siirtyi valitusten vuoksi hallinto-oikeuden käsittelyyn. Hallinto-oikeus kumosi kaupunginvaltuuston päätöksen yhden asuin- sekä ulkorakennuksen suojelumerkinnän osalta. Muilta osin kaava on nyt lainvoimainen.

Osayleiskaavan päätavoitteet ovat hyvän ja viihtyisän elinympäristön takaaminen alueen nykyisille ja tuleville asukkaille. Tärkeitä tavoitteita ovat myös Vähänkyrön ja Kyrönjokilaakson omaleimaisuuden säilyttäminen ja kehittäminen sekä alueen maisemallisten, kulttuurihistoriallisten ja kulttuuriympäristöarvojen vaaliminen.

Osayleiskaava on laadittu oikeusvaikutteisena aluevarauskaavana ja astuessaan voimaan se korvaa Vähänkyrön kirkonseudun osayleiskaava 2020:n. Kaava mahdollistaa noin 300 uutta asukasta alueelle.

Lue lisää: www.vaasa.fi/oyk_kirkonseutu

Yhteyshenkilöt

Jussi Telaranta
Yleiskaavoittaja
jussi.telaranta@vaasa.fi
Puh 040 170 3640

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme