Assemblin Oy

Vahvaa automaatiosaamista Assemblinin Turun toimipisteeseen

Jaa

Mika Uhtakari on nimitetty Assemblinin Turun toimipisteeseen projektipäälliköksi 2.1.2018 alkaen. Uhtakarin vastuualueina ovat rakennusautomaatioprojektit.

Mika Uhtakari (s. 1978) on nimitetty Assemblinin Turun toimipisteeseen projektipäälliköksi 2.1.2018 alkaen. Uhtakarin vastuualueina ovat rakennusautomaatioprojektit ja niiden työnjohto.

- Mahtavaa päästä mukaan Assemblinin Turun toimipisteen automaatiourakointiin. Uudet haasteet antavat lisää potkua minulle vuosien varrella niin tutuksi tulleeseen urakoinnin maailmaan. Assemblin Oy:ssä näen tekemisen kulttuurin, jossa saa mahdollisuuden tuntea iloa hyvin tehdystä työstä, toteaa Mika Uhtakari.

Uhtakarilla on takana pitkä urataival Schneider Electric Finland Oy:ssä automaatiourakoinnin projektinhoitajan tehtävistä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mika Uhtakari
Projektipäällikkö
mika.uhtakari@assemblin.fi
p. 050 385 3227

Timo Meri
Aluepäällikkö, automaatiourakointi ja energiapalvelut
timo.meri@assemblin.fi
p. 040 128 7072

Kuvat

Lataa
Mika Uhtakari
Mika Uhtakari
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme