Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Vaikuta aamu- ja iltapäivätoiminnan sekä leikkipuistojen toiminnan suunnitteluun!

Jaa

Helsingin kaupunki toivoo palautetta koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnasta sekä leikkipuistojen alle kouluikäisten lasten toiminnasta. Palautetta voi antaa 18.1.2019 asti.

Koululaisten aamupäivä- ja iltapäivätoiminta

”Helsingissä yli 10 000 ykkös- ja kakkosluokkalaista osallistuu koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan. Toiminta on vakiintunutta Helsingissä ja sitä arvioidaan ja kehitetään mm. vuosittaisten asiakaskyselyjen perusteella. On tärkeää kuulla lasten ja vanhempien mielipiteitä ja toiveita”, sanoo leikkipuisto- ja iltapäivätoiminnan päällikkö Hanna Linna.  

Asiakaskyselyssä pyydetään palautetta sekä aamupäivä- että iltapäivätoiminnasta ja kerätään toiveita ensi kesän leikkipuistojen koululaisten kesälomatoiminnasta.

Aamu-ja iltapäivätoiminnan kysely

Leikkipuistojen alle kouluikäisten toiminta

Leikkipuistoissa järjestetään lapsiperheille monipuolista toimintaa kuten perheiden musiikkituokioita, perheliikuntaa, vauvaperheiden ja Kotoklubi Kanelin toimintaa.

Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa leikkipuistojen alle kouluikäisten leikkitoiminnan kerhojen ja pikkulapsiperhetoiminnan suunnitteluun sekä antaa toiveita kesäajan toiminnasta.


Lapsiperheiden kysely 

Yhteyshenkilöt

Helsingin kaupunki, kasvatus ja koulutus
Sami Eriksson
erityissuunnittelija
sami.eriksson@hel.fi
puh. 09 310 84062, 040 334 1292

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @LastenHelsinki, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme