Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Vaikuta Helsingin taide- ja kulttuurivisioon – kerro unelmasi!

Jaa

Mitä tapahtuu Helsingissä vuonna 2030? Mitä Suomen pääkaupungin taide-, kulttuuri- ja tapahtumakenttä tarjoaa asukkailleen ja matkailijoilleen? Minkälaisiin asioihin – ja missä – voit Helsingissä törmätä? Helsinki kutsuu kaikki mukaan unelmoimaan tulevaisuuden taide- ja kulttuurikaupunkia.

Helsinki on asettanut työryhmän valmistelemaan kaupungille taide- ja kulttuurivision vuosille 2020–2030. Vision laatimiseksi työryhmä haluaa käynnistää laajan ja avoimen keskustelun taiteen ja kulttuurin merkityksestä koko kaupungille. Olitpa sitten kulttuurin ja taiteen tekijä, harrastaja, kävijä, kokijat, näkijä – olet tervetullut sydämellisesti visiomaan tulevaa.

Kerro meille, mistä aineksista syntyy erityinen, omaperäinen ja helsinkiläinen kulttuuriskene? Voit kuvata yksittäisen asian tai idean, jonka näkisit mieluusti toteutuvan tai ajatella isosti ja kirjoittaa oman laajemman visiosi.

Jaa unelmasi osoitteessa taidejakulttuurivisio2030.fi

Voit unelmoida suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi 31.7.2019 saakka.

Lisätiedot
hel.fi/taidejakulttuurivisio2030

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aleksi Malmberg
Taide-ja kulttuurivisiotyöryhmän puheenjohtaja
09 3102 2701
aleksi.malmberg@hel.fi

Ulla Laurio
Taide-ja kulttuurivisiotyöryhmän sihteeri
09 3107 0137
ulla.laurio@hel.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Vuotalon katukulttuuripäivä 7.9. on osa Helsinki Design Weekiä ja Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä19.8.2019 11:00:00 EESTTiedote

Vuotalon katukulttuuripäivä 7. syyskuuta on osa Helsinki Design Weekiä ja Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä, tutkien ympäristön haltuun ottamista taiteella. Päivän aikana on Mimmit ry:n työpajoja ja katutaidekierroksia, ulkoilmaelokuva, breikataan pihalla ja Vuotalon julkisivussa on nähtävillä Andy Bestin ja Merja Puustisen teos Strange Fruits. Päivän huipentaa rap-artisti Asteen konsertti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme