Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaikuta ja vastaa joukkoliikenteen asiakaskyselyyn

Jaa

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa. Vaasan kaupungin liikennesuunnittelu avaa vuosittaisen joukkoliikenteen asiakaskyselyn 3.8.2020. Kysely toteutetaan sekä henkilökohtaisesti busseissa että lomakkeena palvelupisteillä ja vaasa.fi -verkkosivuilla. Vastausaikaa on kaksi viikkoa, 3. - 14.8.2020.

Kyselyyn voit vastata tästä Webropol –linkistä tai täyttämällä kyselylomakkeen seuraavissa palvelupisteissä:

  • Wasa citybus –asiakaspalvelupiste
  • Kansalaisinfo
  • Vähänkyrön yhteispalvelupiste

– Tänä vuonna kesätyöntekijämme kiertää busseissa tapaamassa ja haastattelemassa asiakkaita henkilökohtaisesti. Aiempina vuosina kysely on toteutettu puhelinhaastatteluna, mutta tänä vuonna haluamme tarjota aitoja asiakaskontakteja, kertoo joukkoliikennesuunnittelija Anastassia Backlund.

Asiakaskyselyllä kartoitetaan asiakkaiden tyytyväisyyttä joukkoliikenteen aikatauluihin, bussien siisteyteen, asiakaspalveluun sekä reittioppaaseen. Tänä vuonna halutaan kuulla erityisesti joukkoliikenteen uudistuneista verkkosivuista.

Tulosten perusteella kehitetään joukkoliikennettä tulevina vuosina. Kaikki vastaukset käsitellään ja analysoidaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Joukkoliikennesuunnittelija Anastassia Backlund, puh. 040 578 8499

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme