Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaikuta kauppatorin suunnittelukilpailun voittajaan!

Jaa

Vaasan kauppatorin suunnittelukilpailun kilpailuaika on päättynyt. Kilpailuun valittujen työryhmien kilpailutyöt ovat nähtävillä verkossa ja osa materiaalista myös pääkirjastolla. Voittajatyöhön voi vaikuttaa.

Vaasan kauppatorin suunnittelukilpailun tavoitteena on saada kävelykeskustaan päivitetty yleissuunnitelma, joka huomioi sekä alueen historian, että tulevat tarpeet. Erityisesti kiinnitetään huomiota kävelykeskustan saavutettavuuteen ja viihtyisyyteen.

Kilpailuun valittujen työryhmien kilpailutyöt ovat nähtävillä kilpailun nettisivuilla sekä osa materiaalista on nähtävillä myös Vaasan kaupungin pääkirjastolla, Kirjastokatu 13.

Voit vaikuttaa voittajatyön valintaan aikavälillä 12.7.–26.8.2022 vastaamalla kilpailun nettisivujen kyselyyn tai toimittamalla mielipiteesi asiasta kaavoitukseenkaavoitus@vaasa.fi tai Kaavoitus, PL 2, 65101 Vaasa.

Kilpailun nettisivut: https://www.vaasa.fi/kauppatorin-suunnittelukilpailu

 

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antaa:
Viheraluesuunnittelija Hanna Vallinmäki, p. 040 706 2832, hanna.vallinmaki@vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme