Espoon kaupunki - Esbo stad

Vaikuta Matinkylän urheilupuiston kehittämiseen

Jaa

Espoon kaupunki käynnistää Matinkylän urheilupuiston katu- ja puistosuunnitelmien laatimisen. Tavoitteena on kehittää urheilupuiston toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä sekä turvallisuutta. Samalla parannetaan pysäköinti- ja saattoliikennejärjestelyjä sekä jalankulku- ja pyöräily-yhteyksiä.

Urheilupuisto ja sen ympäristö muuttuvat lähivuosina, sillä alueelle on suunnitteilla kaksi uutta jäähallia. Parhaillaan alueelle rakennetaan BMX-pyörärataa. 

Vastaamalla verkkokyselyyn voit vaikuttaa Matinkylän urheilupuiston kehittämiseen. Kyselyllä kartoitetaan puiston käyttäjien näkemyksiä ja toiveita. Vastauksia käytetään lähtötietona katu- ja puistosuunnitelmien laadinnassa. Syntyviä suunnitelmaluonnoksia esitellään asukkaille myöhemmin kevään aikana yleisötilaisuudessa.

Kyselyyn pääset vastaamaan osoitteessa my.surveypal.com/MatinkylanUrheilupuisto. Vastaaminen kestää noin 5 minuuttia. Vastausaika päättyy 9.2.2018.

Yhteyshenkilöt

suunnitteluinsinööri Lisa Nora, lisa.nora@espoo.fi, puh. 043 826 6665

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Upeat valoteokset loistavat Espoossa lokakuun viimeisenä viikonloppuna17.10.2018 14:44Tiedote

Espoossa nautitaan jälleen upeasta valotaiteesta, kun Tapiolan keskuksen ympäristöön levittäytyy näyttäviä teoksia lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Taiteilijoiden Alexander Reichsteinin, Timo A. Aallon, Lotta-Pia Kallion, Teemu Salosen ja Jarkko Lievosen teokset tuovat esiin valotaiteen monimuotoisuuden ja erilaiset esitystavat modernissa kaupunkiympäristössä. Mukana myös valokontti, jossa pääsee itse toteuttamaan oman valotaideteoksen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme