Espoon kaupunki - Esbo stad

Vaikuta Matinkylän urheilupuiston kehittämiseen

Jaa

Espoon kaupunki käynnistää Matinkylän urheilupuiston katu- ja puistosuunnitelmien laatimisen. Tavoitteena on kehittää urheilupuiston toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä sekä turvallisuutta. Samalla parannetaan pysäköinti- ja saattoliikennejärjestelyjä sekä jalankulku- ja pyöräily-yhteyksiä.

Urheilupuisto ja sen ympäristö muuttuvat lähivuosina, sillä alueelle on suunnitteilla kaksi uutta jäähallia. Parhaillaan alueelle rakennetaan BMX-pyörärataa. 

Vastaamalla verkkokyselyyn voit vaikuttaa Matinkylän urheilupuiston kehittämiseen. Kyselyllä kartoitetaan puiston käyttäjien näkemyksiä ja toiveita. Vastauksia käytetään lähtötietona katu- ja puistosuunnitelmien laadinnassa. Syntyviä suunnitelmaluonnoksia esitellään asukkaille myöhemmin kevään aikana yleisötilaisuudessa.

Kyselyyn pääset vastaamaan osoitteessa my.surveypal.com/MatinkylanUrheilupuisto. Vastaaminen kestää noin 5 minuuttia. Vastausaika päättyy 9.2.2018.

Yhteyshenkilöt

suunnitteluinsinööri Lisa Nora, lisa.nora@espoo.fi, puh. 043 826 6665

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Finlands finaste bussterminal och Havsvindsvägen öppnas i Hagalund15.2.2019 16:00:59Tiedote

Kommunikationerna och uträttandet av ärenden blir avsevärt lättare i Hagalund från och med den 4 mars, när bussterminalen för anslutningstrafik tas i bruk och Havsvindsvägen som löper genom Hagalund öppnas för trafiken. Bussterminalen och Havsvindsvägen öppnar många flaskhalsar i trafiken och gör kommunikationerna smidigare. Havsvindsvägen har varit stängd för trafiken sedan våren 2013.

Nämnden Svenska rum godkände behovsutredningen för utveckling av Mattlidens skolcentrums område14.2.2019 21:14:52Tiedote

Nämnden Svenska rum godkände på sitt möte torsdagen 14.2 behovsutredningen för utveckling av Mattlidens skolcentrums område samt de allmänna principerna för invånaranvändning av skollokaler och småbarnspedagogikens lokaler. Nämnden behandlade även åtgärdsprogrammet för att minska fattigdom bland barnfamiljer och fastställde antalet förskoleplatser och elevplatser i årskurs 1 för läsåret 2019-2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme