Espoon kaupunki - Esbo stad

Vaikuta Matinkylän urheilupuiston kehittämiseen

Jaa

Espoon kaupunki käynnistää Matinkylän urheilupuiston katu- ja puistosuunnitelmien laatimisen. Tavoitteena on kehittää urheilupuiston toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä sekä turvallisuutta. Samalla parannetaan pysäköinti- ja saattoliikennejärjestelyjä sekä jalankulku- ja pyöräily-yhteyksiä.

Urheilupuisto ja sen ympäristö muuttuvat lähivuosina, sillä alueelle on suunnitteilla kaksi uutta jäähallia. Parhaillaan alueelle rakennetaan BMX-pyörärataa. 

Vastaamalla verkkokyselyyn voit vaikuttaa Matinkylän urheilupuiston kehittämiseen. Kyselyllä kartoitetaan puiston käyttäjien näkemyksiä ja toiveita. Vastauksia käytetään lähtötietona katu- ja puistosuunnitelmien laadinnassa. Syntyviä suunnitelmaluonnoksia esitellään asukkaille myöhemmin kevään aikana yleisötilaisuudessa.

Kyselyyn pääset vastaamaan osoitteessa my.surveypal.com/MatinkylanUrheilupuisto. Vastaaminen kestää noin 5 minuuttia. Vastausaika päättyy 9.2.2018.

Yhteyshenkilöt

suunnitteluinsinööri Lisa Nora, lisa.nora@espoo.fi, puh. 043 826 6665

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

EMMA's autumn opens with strong contemporary artists: Outi Pieski, Alicja Kwade and Kate McIntosh15.8.2018 09:22Tiedote

EMMA – Espoo Museum of Modern Art opens its autumn season with a lineup of leading contemporary artists: Outi Pieski, Alicja Kwade and Kate McIntosh. Curated picks from the EMMA collection will simultenously feature in a series of changing temporary exhibitions. The 50th anniversary of the iconic Futuro House will culminate at the Wegee Exhibition Centre with the public debut of Plastic Heart, a sound installation by Mika Taanila opening on Friday, 17.8.2018.

EMMA inleder höstsäsongen med starka samtidskonstnärer: Outi Pieski, Alicja Kwade och Kate McIntosh 15.8.2018 08:51Tiedote

EMMA – Esbo moderna konstmuseums höstprogram lyfter fram ledande internationella samtidskonstnärer: Outi Pieski, Alicja Kwade och Kate McIntosh. Dessutom visas tillfälliga utställningar av verk ur museets samlingar. På Utställningscentret WeeGee kulminerar Futurohusets 50-årsjubileum fredagen den 17 augusti i Mika Taanilas ljudinstallation Platshjärta, gjord enkom till Futurohuset.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme