Vaimo Finland Oy

Vaimo ja Contentful ilmoittavat kumppanuudesta

Jaa

Tukholma, 4. marraskuuta 2021 – Vaimo, maailmanlaajuinen täyden palvelun monikanavainen ratkaisutoimittaja, ilmoittaa ilolla kumppanuudestaan Contentfulin kanssa, joka on johtava sisältöalusta digitaalisuuteen panostaville yrityksille. Digitaalinen liiketoiminta muuttuu nopeasti ja Vaimo onkin solminut tämän kumppanuuden auttaakseen kauppiaita pysymään kehityksessä mukana sekä tarjoamaan erinomaisia asiakaskokemuksia laitteesta ja kanavasta riippumatta.

Contentful tuo eri sisällöt yhdelle alustalle ja mahdollistaa niiden käytön missä tahansa digitaalisessa kanavassa, jotta tiimit voivat koota sisältöjä ja tarjota niiden avulla digitaalisia kokemuksia nopeammin ja laajemmin. Rajapintalähtöisen lähestymistavan ansiosta Contentful voidaan helposti integroida yrityksen olemassa oleviin järjestelmiin ja alustaa voidaan laajentaa Contentfulin luoman markkinoiden johtavan sovelluskehyksen avulla.

Yli puoli miljoonaa ohjelmistokehittäjää ja tuhannet organisaatiot ympäri maailmaa, mukaan lukien yli 30 prosenttia Fortune 500 -yrityksistä, luottavat Contentfuliin toteuttaakseen digitaalisia kokemuksia verkkosivustoilla, mobiilisovelluksissa, digitaalinäytöissä ja muissa laitteissa. Contentful nimitettiin äskettäin johtavaksi ketteräksi sisällönhallintajärjestelmäksi Forresterin raportissa: The Forrester Wave™: Agile Content Management Systems, Q1 2021.

Tähän uuteen kumppanuuteen Vaimon toimitusjohtaja David Holender toteaa: ”Yhteistyö Contentfulin kanssa on yhdenmukainen Vaimon lähestymistavan kanssa: monikanavaisena toimistona palvelemamme yritykset voivat valita useista alustavaihtoehdoista luodakseen kokonaisarkkitehtuurin, joka vastaa heidän digitaalista strategiaansa ja pitkän aikavälin tavoitteisiin riippumatta siitä, hakevatko he pakettiratkaisua vai headless-strategiaa.”

”On jännittävä aika tehdä yhteistyötä Contentfulin kanssa. Sekä B2B- että B2C-kauppiaat etsivät lisää joustavuutta digiteknologioistaan, ja Contentfulin alusta on loistava tapa saavuttaa tämä tavoite. Valitsevatpa he sitten headless-teknologian tai kokonaisvaltaisemman paketin lähestymistavaksi digitaalisiin ratkaisuihin, haluamme varmistaa, että voimme auttaa heitä toteuttamaan digistrategiansa heidän liiketoimintaansa parhaiten sopivilla työkaluilla. Contentful on yksi johtavista sisältöalustoista ja uskomme, että alusta tarjoaa asiakkaillemme juuri sen, mitä he etsivät tällä digitaalisella aikakaudella”, David sanoo.

”Asiakkaiden odotukset saumattomasta digitaalisesta kokemuksesta ovat nyt kaikkien aikojen korkeimmat ja sisältö on jokaisen maailmanluokan digitaalisen kokemuksen ytimessä. Contentfulin ja Vaimon välinen kumppanuus on jännittävä tilaisuus auttaa asiakkaita hyödyntämään sisältöään strategisena voimavarana digitaalisessa maailmassa ”, kertoo Kristin Brown, Contentfulin EMEA-alueen ja Aasian kumppanuuksien johtaja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Marko Rytkönen
Country Manager, Vaimo Finland
+358 504 131 455
marko.rytkonen@vaimo.com

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaimo Finland Oyhttps://www.vaimo.fi/

Tietoa Vaimosta

Vaimo on yksi maailman arvostetuimmista digitaalisen kaupan asiantuntijoista. Täyden palvelun monikanavaisena toimijana Vaimo auttaaa brändejä, kauppiaita ja valmistajia eri puolilla maailmaa vauhdittamaan digitaalisen liiketoiminnan menestystä.

Vaimon keskittyminen, laaja kokemus ja syvä asiantuntemus alueilla, kuten B2B, B2C, D2C, tuotetiedonhallinta (PIM), headless, mobiilisovellukset, integraatiot ja tietoturva, tekevät heistä keskeisen kumppanin menestyksen edistämisessä digitaalisessa liiketoiminnassa. Vaimolla on toimistoja yli 15 eri kohteessa EMEA:n, APAC:n ja Pohjois-Amerikan markkinoilla ja yli 500 työntekijää, jotka tarjoavat kansainvälisen läsnäolon sekä mahdollistavat läheisten ja pitkäaikaisten ​​asiakassuhteiden muodostamisen.

Tietoa Contentfulista

Contentful, johtava sisältöalusta digitaalisuuteen panostaville yrityksille, auttaa yli 30 prosenttia Fortune 500 -yrityksistä ja tuhansia brändejä ympäri maailmaa hallinnoimaan ja luomaan digitaalisia kokemuksia asiakkailleen kaikissa kanavissa. Se mahdollistaa suuremman nopeuden ja skaalautuvuuden kuin perinteiset CMS-ratkaisut. Contentful yhdistää sisällön yhteen paikkaan, strukturoi sen niin, että sisältö on käytettävissä missä tahansa digitaalisessa kanavassa ja integroituu saumattomasti satojen muiden työkalujen kanssa avointen sovellusliittymien kautta. Yritykset, kuten Gucci, Plaid, Goodrx, Intercom, Notion, Staples ja monet muut luottavat Contentfulin alustaan. Lisätietoja osoitteessa https://www.contentful.com 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.