Basam Books

Vain prosentti kokonaisväestöstä voidaan kategorisoida psykopaateiksi, mutta verkko tarjoaa luonnehäiriöiselle pidäkkeettömän leikkikentän

Jaa

Uutuuskirja Psykopaatit verkossa — Nettideittailun vaarat (2019) kertoo verkossa rakkautta etsivien ihmisten tarinoita kohtaamisista psykopaattien kanssa. Kirjan kirjoittajat Lisbet Duvringe ja Mike Florette ovat tutkineet aiemmissa teoksissaan muun muassa naispsykopaatteja sekä psykopaatteja työpaikalla.

Kuva: Basam Books
Kuva: Basam Books

Internet on mullistanut tavan kommunikoida. Verkossa voi etsiä ystäviä sekä löytää uuden rakkauden. Valitettavasti internetissä kuka tahansa voi kuitenkin esiintyä kenenä tahansa eivätkä kaikkien tarkoitusperät ole hyviä. 

Psykopaatille ominaisia piirteitä ovat pinnallinen viehätysvoima, itsekeskeisyys sekä myötäelämiskyvyn, syyllisyydentunnon ja pidäkkeiden puute. Sisäsyntyistä luonnehäiriötä ei voi hoitaa, mutta vain pieni osa kokonaisväestöstä todellisuudessa kattaa psykopaatin kriteerit.

Uusi tietoteos Psykopaatit verkossa — Nettideittailun vaarat (2019) kertoo, miten psykopaatit käyttäytyvät ja hurmaavat säteilyllään ja usein myös vakuuttavilla verbaalisilla taidoillaan. Kirjassa haastatellaan niin tutkijoita, psykologeja, poliiseja kuin juristejakin. Kirja opettaa tunnistamaan psykopaatin ja huomaamaan varoitusmerkit ennen kuin on liian myöhäistä.

Kirjan kirjoittajat Lisbet Duvringe ja Mike Florette ovat kirjailijoita ja luennoitsijoita. Kaksikolta on aiemmin ilmestynyt ruotsiksi kaksi kirjaa psykopaateista, joista toinen käsittelee naispsykopaatteja (Kvinnliga psykopater : mästare i manipulation på arbetsplatsen, 2016) ja toinen psykopaatteja työelämässä (Oväder i hjärnan: Klimathot på jobbet, 2016).

Psykopaatit verkossa — Nettideittailun vaarat (2019) julkaisi heinäkuussa helsinkiläinen yleiskustantamo Basam Books. Kirjan on kääntänyt alkukielestä (Psykopater online, 2018) Jaana-Mirjam Mustavuori.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Info asiakaspalvelu@basambooks.fi

Kuvat

Kuva: Basam Books
Kuva: Basam Books
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Meritullinkatu 21
00170 HELSINKI

040 500 8695, asiakaspalvelu@basambooks.fihttps://basambooks.fi

Helsinkiläinen yleiskustantamo Basam Books on palannut juurilleen filosofian, kaunokirjallisten klassikkojen, runojen ja suurten hahmojen elämäkertojen pariin. Vanha kunnon Basam Books jatkaa tutulla laadusta tinkimättömällä linjallaan ja kustantamon puikkoihin on palannut yli 20 vuotta alalla toiminut kustannusjohtaja Batu Samaletdin. Jatkossa kustannusohjelmaamme kuuluvat vahvasti myös äänikirjat, tavoitteena on tuoda kaikki Basam Booksin mestariteokset kuunneltavaksi myös äänikirjoina!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme