Pohjois-Savon ELY-keskus

Väinö Vähäsarja Pohjois-Savon ELY-keskuksen Yrittäjyys ja osaaminen yksikön päälliköksi

Jaa
Pohjois-Savon ELY-keskuksen Yrittäjyys ja osaaminen yksikön päälliköksi on nimitetty Väinö Vähäsarja ajalle 2.5.2023-30.4.2028.
Osaaminen ja yrittäjyys yksikön päällikkö Väinö Vähäsarja. Hänellä on laaja kokemus esihenkilö- ja kehittämistehtävistä.
Osaaminen ja yrittäjyys yksikön päällikkö Väinö Vähäsarja. Hänellä on laaja kokemus esihenkilö- ja kehittämistehtävistä.

Pohjois-Savon ELY-keskuksen yrittäjyys ja osaaminen -yksikön päälliköksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Väinö Vähäsarja. Hän aloittaa tehtävässä 2.5.2023. Hän siirtyy tehtävään Pohjois-Savon TE-toimiston palvelujohtajan virasta. Esihenkilö- ja kehittämistehtävistä hänellä on monipuolista kokemusta sekä julkishallinnosta että yksityiseltä sektorilta yli 15 vuoden ajalta. Tehtävä täytettiin sisäisen ilmoittautumismenettelyn kautta. Tehtävä on määräaikainen 30.4.2028 saakka.

Yksikön päällikkö vastaa työ- ja elinkeinoministeriön sekä opetus- ja kulttuuriministeriön tehtävien alueellisesta toimeenpanosta ja vastaa mm. kansainvälistymisen ja maahanmuuton, työllisyyden ja yrittäjyyden alueellisista edistämis- ja kehittämistehtävistä. Yksi ajankohtaisista muutoksista liittyy TE-palveluiden siirtoon valtiolta kunnille.  Vähäsarjalla on laaja asiantuntemus erityisesti palveluiden ja toiminnan kehittämisestä, henkilöjohtamisesta, työvoima- ja yrityspalveluista, kansainvälisistä rekrytoinneista, myynnistä ja asiakaspalvelusta.

Tehtävä tuli avoimeksi, kun virkaa aiemmin hoitanut Jan Blomberg valittiin maaliskuussa Pohjois-Savon ELY-keskuksen elinkeinot, työvoima, osaaminen vastuualueen johtajaksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

johtaja Jan Blomberg, Pohjois-Savon ELY-keskus, puh. 0295 026 552, jan.blomberg@ely-keskus.fi

Kuvat

Osaaminen ja yrittäjyys yksikön päällikkö Väinö Vähäsarja. Hänellä on laaja kokemus esihenkilö- ja kehittämistehtävistä.
Osaaminen ja yrittäjyys yksikön päällikkö Väinö Vähäsarja. Hänellä on laaja kokemus esihenkilö- ja kehittämistehtävistä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Savon ELY-keskus
Pohjois-Savon ELY-keskus
PL 2000, Kallanranta 11
70101 Kuopio

0295 026 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pohjois-savo

Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Savon ELY-keskus

Kiuruveden Lapinsalon tuulivoimahankkeen YVA-ohjelma nähtävillä2.6.2023 12:04:23 EEST | Tiedote

Lapinsalon tuulivoimahankealue sijoittuu noin 15 kilometriä Kiuruveden keskustasta pohjoiseen ja on laajuudeltaan noin 8690 hehtaaria. Lausunnot ja mielipiteet tulee toimittaa Pohjois-Savon ELY-keskukselle viimeistään 3.7.2023. Hanketta ja YVA-menettelyä sekä YVA:n kanssa samanaikaisesti alkavaa tuulivoima-alueen kaavoitusta koskeva esittely- ja yleisötilaisuus järjestetään 14.6.2023 klo 17.00-19.00.

Hiilineutraali Pohjois-Savo -työlle Kuntaliiton kunniamaininta ilmastotyön alueellisesta edistämisestä31.5.2023 14:58:08 EEST | Tiedote

Pohjois-Savon ELY-keskuksen ja sen koordinoimassa Hiilineutraali Pohjois-Savo -työssä on pidetty kokonaisvaltaisesti esillä ilmastonmuutokseen hillinnän lisäksi myös ilmastonmuutokseen sopeutumista ja autettu kuntia tunnistamaan tärkeimpiä riskejä. Pohjois-Savon ilmastotyön ytimessä on ilmastotiekartta, joka ohjaa maakuntaa kohti hiilineutraaliutta vuonna 2035

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme