Vaasan kaupunki - Vasa stad

Välitien kevyen liikenteen väylällä poikkeavia liikennejärjestelyjä 15.-16.5.

Jaa

EPV Alueverkko Oy parantaa sähköverkon toimitusvarmuutta poistamalla voimajohtoa vaarantavia puita Kiilapalstalla. Työstä aiheutuu poikkeavia liikennejärjestelyjä Välitien kevyen liikenteen väylälle 15.-16.5.

Välitien kevyen liikenteen väylä suljetaan tilapäisesti liikenteeltä Kappelinmäentien ja Huuhkajankadun väliltä 15.-16.5 väliseksi ajaksi. Väylällä liikkuvat ohjataan kiertoreitille, joka kulkee Mustikkatien ja Korpinkadun kautta. Sulkeminen voi kestää myös ilmoitettua lyhyemmän ajan.

Vaarantavien puiden poisto tehdään Kiilapalsta-Aurinkokylä ja Kiilapalsta-Strömberg 110 kV voimajohdoilla. Työ aloitetaan 15.5.2019 ja työkohteen on tarkoitus valmistua kesäkuun 2019 loppuun mennessä.

Reunavyöhykkeen puuston hakkuun ja johtoalueen raivauksen suorittaa Eltel Networks Oy yhteistyössä IRP-Raivaus Oy:n kanssa.

– Ennen käsittelyä olemme erikseen yhteydessä alueen kiinteistönomistajiin, mikäli kiinteistöllä on poistettavaa puustoa. Hoidetuilta tontti- ja puistoalueilta kuljetamme hakkuutähteet pois. Puutavara jää maanomistajan hyödynnettäväksi hakkuupaikalle, kertoo Eltel Networks Oy:n palvelupäällikkö Antti Laitinen.

EPV-Alueverkko Oy:n vastuulla on pitää voimajohdot häiriöttöminä ja sähköturvallisuuden edellyttämässä kunnossa. Tärkeänä osana tässä on johtoalueen puuston säännöllinen käsittely.

Liitteet:

Kuva 1. Piirros johtoalueesta

Kuva 2. Kartta, tilapäiset liikennejärjestelyt 15.-16.5.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Puuston poistoon liittyviin kysymyksiin vastaa ensisijaisesti hankkeen pääurakoitsija:
Eltel Networks Oy, Palvelupäällikkö Antti Laitinen, puh. 040 311 2311, antti.laitinen@eltelnetworks.com
EPV-Alueverkko Oy, Mika Winter, mika.winter@epv.fi

Kuvat

Kuva 1. Periaatepiirros johtoalueesta. Johtoaukean leveys 25 metriä. Reunavyöhykkeen leveys 10 metriä kummallakin puolella.
Kuva 1. Periaatepiirros johtoalueesta. Johtoaukean leveys 25 metriä. Reunavyöhykkeen leveys 10 metriä kummallakin puolella.
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme