Vaasan kaupunki - Vasa stad

Valituksen takia päätös kiinteistöjen jätekuljetuksesta ei astu vielä voimaan

Jaa

Vaasan seudun jätelautakunta päätti 11.9.2018, että Vaasan seudulla kiinteistön haltijat järjestävät jatkossakin kiinteistönsä jäteastioiden tyhjennykset ja jätekuljetukset tilaamalla ne suoraan jätekuljetusyrityksiltä. Asukkaille, yrityksille ja muille toimijoille annettiin mahdollisuus ottaa kantaa asiaan. Valitusaika päättyi 29.10.2018, ja valitusaikana vastaanotettiin yksi valitus päätöstä koskien.

Valituksesta johtuen Vaasan seudun jätelautakunnan kuljetuspäätös ei ole vielä lainvoimainen. Valitus käsitellään jätelautakunnan kokouksessa 20.11.2018 tai 11.12.2018.


Tiedote 12.9.2018: Kiinteistöt tilaavat jatkossakin itse jätekuljetuksensa 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antaa:
Camilla Enell-Öst, camilla.enell-ost@vaasa.fi, puh. +35840 660 4496

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme