Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Valkeakosken yöpäivystys suljettuna 27.6.–21.8.

Jaa

Tays Valkeakosken päivystys on 27.6.–21.8. suljettuna öisin. Tällä aikavälillä Valkeakosken päivystys palvelee päivittäin kello 8–22.

Tays Valkeakosken pääsisäänkäynti ja päivystyksen sisäänkäynti.
Tays Valkeakosken pääsisäänkäynti ja päivystyksen sisäänkäynti.

Tays Valkeakosken päivystys hoitaa Akaan, Urjalan, Valkeakosken, Lempäälän, Pälkäneen ja Kangasalan asukkaiden päivystyksellisiä sairauksia ja vaivoja. Valkeakosken yöpäivystyksen sulku vaikuttaa näiden kuntien yöaikaiseen päivystykselliseen hoitoon aikavälillä 27.6.21.8.2022.

Sulku joudutaan tekemään hoitohenkilöstön hankalan rekrytointitilanteen takia.

Ohjeet yöpäivystyksen sulun aikana

Omatoimisesti päivystykseen hakeutuvat asiakkaat voivat tulla Valkeakosken päivystykseen kello 21:een asti. Tapauskohtaisesti asiakas voidaan ottaa vastaan myös kello 2122, jos kyseessä on esimerkiksi haavan ompelu.

Ensihoito kuljettaa potilaita Valkeakosken päivystykseen kello 820.

Valkeakosken yöpäivystyksen ollessa suljettuna Tays Päivystys Acuta hoitaa edellä mainittujen kuntien yöaikaisen päivystyksen. Acutan katuosoite on Ensitie 8, Tampere.

Ennen omatoimista päivystykseen hakeutumista tulee aina ensin soittaa päivystysapunumeroon 116117. Päivystysavusta saa juuri omaan tilanteeseen sopivat ohjeet.

Päivystysvastaanotto on tarkoitettu vain äkillisesti sairastuneille ja loukkaantuneille, joiden tulee saada hoitoa välittömästi ja jotka eivät voi odottaa virka-aikaista vastaanottoa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja medialle tarvittaessa:

Mikko Franssila, ylilääkäri,
044 472 9662

Kuvat

Tays Valkeakosken pääsisäänkäynti ja päivystyksen sisäänkäynti.
Tays Valkeakosken pääsisäänkäynti ja päivystyksen sisäänkäynti.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Elämänaukio 2, PL 2000
33521 TAMPERE

03 311 611http://www.tays.fi

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tuottaa terveyttä lähes miljoonalle suomalaiselle Tays Keskussairaalassa, Tays Hatanpäällä, Tays Pitkäniemessä, Tays Sastamalassa ja Tays Valkeakoskella sekä psykiatrian avohoidon eri toimipisteissä. Konserniimme kuuluvat myös Tekonivelsairaala Coxa, Tays Sydänsairaala, Fimlab Laboratoriot ja Tays Kehitysyhtiö. Lisätietoja meistä: tays.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Ilo yltää kaikkialle – Särkänniemen Sairaalahuvipuisto avautuu Taysissa24.5.2022 07:00:00 EEST | Tiedote

Särkänniemi ja Tampereen yliopistollinen sairaala Tays avaavat maailman ensimmäisen Sairaalahuvipuiston Taysin pääaulan yhteyteen. Sairaalahuvipuisto on Taysin lasten ja nuorten sairaalan potilaille ja heidän läheisilleen suunnattu elämysympäristö, jonka tarkoituksena on tuoda iloa ja perheiden yhdessäoloa myös sellaisiin elämänvaiheisiin, jossa lapsella ei ole mahdollisuutta lähteä sairaalan ulkopuolelle. Sairaalahuvipuisto on avoinna ke 25.5.2022 alkaen päivittäin klo 12–18, ja paikalla on aina Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n sairaalahuvipuistotyöntekijä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme