Laurea

Valmistujaisjuhla Laureassa: lakit ilmaan ja kohti työelämää

Jaa

Torstaina 14. joulukuuta koko Laurea juhli jälleen opintonsa päättäviä opiskelijoita, kun perinteistä syyslukukauden valmistujaisjuhlaa vietettiin Kulttuuritalossa Helsingissä. Tutkinnon suorittamisen merkkinä valmistuvat opiskelijat kantoivat yllään Laurea-viittaa sekä -lakkia ja astuivat ulos juhlasalista tuoreina alumneina.

Valmistuneet opiskelijat heittivät lakkinsa ilmaan Laurean valmistujaisjuhlassa Helsingin Kulttuuritalolla torstaina 14.12.
Valmistuneet opiskelijat heittivät lakkinsa ilmaan Laurean valmistujaisjuhlassa Helsingin Kulttuuritalolla torstaina 14.12.

Paikalla juhlassa oli noin 150 valmistuvaa opiskelijaa sekä runsas joukko valmistuvien perheenjäseniä sekä ystäviä. Samalla juhlittiin myös kaikkia syyslukukauden aikana ammattikorkeakoulu- ja ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita laurealaisia opiskelijoita. Kaikkiaan Laureasta valmistuu vuosittain yli 1600 eri alojen ammattilaista.

Hyvät valmiudet tulevaan työelämään

Laurea-ammattikorkeakoulun rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski onnitteli juhlapuheessaan lämpimästi kaikkia valmistuvia opiskelijoita. Samalla hän muistutti juhlayleisöä siitä, miten tärkeää on jatkaa oppimista myös tulevaisuudessa:

"Toivottavasti te valmistuneet olette oppineet nauttimaan uuden oppimisesta opiskeluaikananne Laureassa", hän totesi.

"Oppimista tapahtuu työelämässä yhdessä muiden ihmisten - kollegoiden, asiakkaiden ja kumppaneiden - kanssa, vuorovaikutuksessa. Taito oppia uutta auttaa teitä menestymään työelämässä."

Valmistujaisjuhlan päätteeksi kuultiin myös kahden valmistuvan opiskelijan, tradenomi Viveka Kulmalan ja Master of Health Care -tutkinnon suorittaneen Evans Odhiambon, mietteitä opiskelu-urakan päättymisen hetkellä.

"Tänään koittaa uuden alku meille kaikille - tämän päivän jälkeen emme ole enää opiskelijoita", uunituore tradenomi Kulmala muistutti ja kehotti kaikkia valmistuvia miettimään, mitä he haluavat olla valmistumisen jälkeen.

"Mitä ikinä se onkaan, muistakaa olla oma itsenne, uskaltakaa ottaa riskejä ja uskaltakaa kuunnella omaa sisäistä ääntänne", hän kannusti.

Lisätietoja:

Teemu Ylikoski Johtaja, yhteiskuntasuhteet ja markkinointi, Laurea-ammattikorkeakoulu Puh. 040 555 3564, teemu.ylikoski(at)laurea.fi

Yhteyshenkilöt

Laurea viestintä:
viestinta@laurea.fi

Kuvat

Valmistuneet opiskelijat heittivät lakkinsa ilmaan Laurean valmistujaisjuhlassa Helsingin Kulttuuritalolla torstaina 14.12.
Valmistuneet opiskelijat heittivät lakkinsa ilmaan Laurean valmistujaisjuhlassa Helsingin Kulttuuritalolla torstaina 14.12.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Laurea
Laurea
Ratatie 22
01300 Vantaa

09 8868 7150http://www.laurea.fi

Laurea-ammattikorkeakoulu toimii Uudellamaalla kuudella kampuksella. Opiskelussa Laureassa keskeistä ovat työelämän tarpeista tulevat aidot toimeksiannot, kuten projektit, joiden ansiosta opiskelijamme verkostoituvat jo opiskeluaikanaan ja oppivat tärkeitä työelämässä tarvittavia taitoja. Laurea-yhteisöön kuuluu noin 7 800 opiskelijaa, 500 henkilökunnan jäsentä ja 24 000 alumnia. Laurea on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhteisö.

Laureassa tehdään käytännönläheistä tutkimus- ja kehitystyötä strategisilla tutkimusalueilla, jotka perustuvat tulevaisuuden tarpeisiin ja vahvaan osaamiseen sosiaali- ja terveysalalla, palveluliiketoiminnassa sekä turvallisuudessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Laurea

Robotit helpottamassa hoitohenkilön arkea sairaaloissa21.11.2018 14:15Tiedote

Tutkimusten mukaan hoitohenkilöstön työajasta jopa 30 prosenttia menee muuhun kuin varsinaiseen hoitotyöhön. Siksi robotit voisivat soveltua erinomaisesti fyysistä työvoimaa vaativiin rutiininomaisiin tehtäviin. Carea ja Pohjola Sairaala ovat mukana Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun ja Laurea-ammattikorkeakoulun ylimaakunnallisessa yhteistyöhankkeessa, jossa kehitetään uutta ja innovatiivista ratkaisua pienten jätejakeiden keräämiseen, säilyttämiseen ja kuljettamiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme