Pirkanmaan ELY-keskus

Valtatie 9:n parantaminen etenee Orivedellä

Jaa

Valtatie 9:n viereen rakennettavia yksityisteitä otetaan käyttöön Yliskylän ja Orituvan välisellä osuudella heinäkuun puolivälissä.

Pirkanmaan ELY-keskuksen valtatie 9:n ohituskaistahankkeessa valtatien rinnalle rakennettavien uusien yksityisteiden työt ovat edenneet viimeistelytöihin. Yksityisteiden ollessa liikennöitävässä kunnossa valtatie 9:n nykyiset suorat yksityisliittymät katkaistaan. Sen jälkeen kulku kiinteistöille tapahtuu uusia rakennettuja yksityisteitä pitkin. Liittymien katkaisu aloitetaan viikolla 28. Yksityisteillä tehdään myöhemmin vielä kaidetöitä ja viimeistelyjä.

Alennetut nopeusrajoitukset työmaalla

Valtatien 9 työt ovat edenneet jyrsintä- ja asfaltointitöihin. Työt edellyttävät liikennejärjestelyjä ja töistä koituu haittaa ja hidastusta liikenteelle. Työmaan kohdalla on käytössä alennetut nopeusrajoitukset ja työnaikaisia kaistajärjestelyitä. Keskikaiteellisten ohituskaistojen rakentamistyöt noin 5 kilometrin pituisella osuudella kestävät syyskuun loppuun saakka.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Heikki Koski, puh. 0295 036 251, Pirkanmaan ELY-keskus
Työmaapäällikkö Tuula Ala-Orvola, puh. 050 380 3107, Kreate Oy

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme