Uudenmaan ELY-keskus

Valtatiellä 12 Lahden kehätien tunnelit – Liipola ja Patomäki – kiinni kahtena yönä 4.-6.5.2022

Jaa
Liipolan ja Patomäen tunnelit suljetaan keskiviikon ja torstain 4.-5.5. sekä torstain ja perjantain 5.-6.5. välisiksi öiksi kello 22.00–05.00. Sulkujen aikana liikenne ohjataan varareitille.
Liipolan ja Patomäen tunneleiden varareitti.
Liipolan ja Patomäen tunneleiden varareitti.

Lahden kehätie (vt 12) suljetaan tilapäisesti liikenteeltä Liipolan ja Patomäen tunneleiden kohdalla 4.-6.5.2022 kello 22.00–05.00 tunneleiden pesujen ja huoltotoimenpiteiden ajaksi. Tunneleiden sulkeminen vaikuttaa liikenteeseen molempiin suuntiin ajettaessa. Sulkujen aikana liikenne ohjataan tunneleiden varareitille.

Tunneliputket avataan liikenteelle heti pesujen ja huoltotoimenpiteiden päätyttyä.

Tunneleiden sulkemisessa on kelivaraus. Huonon keliennusteen vuoksi tunneleiden sulku voidaan perua hyvin lyhyellä varoitusajalla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työn aikaisesta liikennejärjestelystä vastaa:


YIT Suomi Oy, Toni Salojoki (toni.salojoki@yit.fi), puh. 050 390 1488Lisätietoa:


ELY-keskus, MH Projektipäällikkö Jan Berghäll (jan.berghall@ely-keskus.fi)

Kuvat

Liipolan ja Patomäen tunneleiden varareitti.
Liipolan ja Patomäen tunneleiden varareitti.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme