Uudenmaan ELY-keskus

Valtatiellä 7 riista-aidan rakentaminen välille Smedsbacka-Kuninkaanportti, Porvoo

Jaa

Riista-aidan rakentaminen Porvoon moottoritielle alkaa syyskuussa. Rakennustyö valmistuu kokonaisuudessaan kesällä 2023.

Riista-aita rakennetaan puuttuvalle osuudelle Smedsbackan ja Porvoon sisääntuloliittymän välille. Aita liittyy molemmista päistä olemassa olevaan aitaan. Jakso sisältää pienen osuuden kunnostettavaa nykyistä aitaa.

Aita pyritään rakentamaan tien sivussa niin ettei liikenteelle tule haittaa.

Työn rakennuttajana toimii Kaakkois-Suomen ELY-keskus. Urakoitsijana kohteessa toimii Destia Oy ja urakan valvonnasta vastaa Ramboll Finland Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Jukka Aro, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, puh. 0295 021 269

Työmaapäällikkö Anton Jokimies, Destia, puh. 040 619 0608

Valvontakonsultti Marko Miskala, Ramboll, puh. 0207 556 463

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

En oavbruten köldperiod önskas för vinterunderhållet av vägarna31.10.2022 11:00:08 EET | Tiedote

Vinterunderhållet av vägarna inleddes redan i början av oktober i underhållsentreprenaderna för landsvägar vid NTM-centralen i Nyland. Vinterunderhållet fortsätter på vägnätet fram till 31.4.2022. Halkan på vägarna bekämpas redan nu om morgnarna med saltning. Till vinterunderhållet av vägarna hör dessutom bland annat utjämning av vägytor, avlägsnande av snövallar och rengöring av vägmärken.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme