Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

VAMK jatkaa pääasiassa etäopetuksella vuoden loppuun

Jaa

Jatkamme lukukauden loppuun pääasiassa etäopetusta. Avaamme kuitenkin kampukset 2.11. alkaen ja toteutamme välttämättömän pienryhmäopetuksen kampuksella. Kampuksella käytämme aina maskeja. Henkilökunta työskentelee valtakunnallisen suosituksen mukaisesti mahdollisuuksien mukaan etätyössä, mutta kampus on avoinna kampuksella työskentelyä varten.

Henkilöstömme on pysynyt terveenä ja koronaan sairastuneet opiskelijamme ovat toipuneet hyvin. Lämmin kiitos opiskelijakunnille hätäavun organisoimisesta, Diakoniatyölle ja SPR:lle valmiudessa olosta. Yhdessä rakennamme parempaa huomista.

Valmiusryhmämme kokoontuu viikoittain. Jatkamme myös henkilöstölle viikoittaisia koronainfoja. Kevään 2021 opiskelemme ja työskentelemme hybridimallilla.

Tiedotamme asiasta seuraavan kerran, jos olennaisia muutoksia tapahtuu.

Yhteyshenkilöt

rehtori, toimitusjohtaja Kati Komulainen 046 856 7347, kati.komulainen@vamk.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme