Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

VAMKin varainhankintakampanja saavutti tavoitteensa ja poiki arvokkaita kontakteja

Jaa

Vaasan ammattikorkeakoulun varainhankinnan kampanja on päättynyt, mutta lahjoituksia voi tehdä jatkossakin. VAMK pääsi keräystavoitteeseensa ja loppusummaksi muodostui 685 000 euroa. Lahjoitusten kärjessä olivat Nissin Säätiö ja Pohjanmaan Kauppakamari 100 000 euron lahjoituksillaan. Lähi-Tapiola lahjoitti 60 000, Vaasan Aktiasäätiö ja Vaasan sähkö kumpikin 50 000 euroa.

Kuva: Vaasan ammattikorkeakoulu
Kuva: Vaasan ammattikorkeakoulu

– Haluamme esittää lämpimimmät kiitokset kaikille lahjoittajille. Olemme saavuttaneet keräyskampanjan tavoitteemme ja voimme olla loppusummaan tyytyväisiä. Varojen lisäksi kassaamme karttui suuri määrä arvokkaita kontakteja ja uusia tuttavuuksia, jotka kasvattavat toisenlaista, pitkäaikaista pääomaa, pohtii Vaasan ammattikorkeakoulun rehtori Tauno Kekäle.

Pienempiä lahjoituksia kampanjan loppuvaiheessa antoivat vielä Rinta-Joupin Autoliike, Lakea, Merinova, Peab, Tradenomiliitto, Vaasan seurakuntayhtymä ja Viicon. Valtaosa kerätystä summasta tuli säätiöiltä ja yrityksiltä, yksityishenkilöt lahjoittivat kampanjan aikana yhteensä 4 200 euroa.

– Haluan vielä muistuttaa, että korkeakoulumme ottaa lahjoituksia vastaan ympäri vuoden. Jos et siis kiireiden vuoksi ehtinyt lahjoittaa kampanjan aikana, soittele, muistuttaa rehtori Kekäle.

VAMKin varainhankinta käynnistyi vuoden 2018 alussa ja kesti vuoden loppuun asti. Lahjoitetuilla varoilla tuetaan VAMKin toimintaa ja tavoitteita. VAMK kiittää kaikkia lahjoittajia. Yksityiset henkilöt ja yritykset voivat halutessaan lahjottaa VAMKille tästä lähin milloin vain. Varainhankintakampanjan aikaisia lahjoituksia valtio tukee vastinrahalla, joka suhteutetaan kerättyyn yksityiseen pääomaan. Ammattikorkeakoulujen pääomittamiseen on varattu 24 miljoonaa euroa vuosille 2017–2018. Lisätietoja VAMKin varainhankintakampanjasta: vamk.fi/kiitos

Lisätietoja:

Tauno Kekäle, rehtori, toimitusjohtaja (VAMK)
puh. 040 076 1619

Vaasan ammattikorkeakoulusta VAMKista valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3300 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatekniikkaa ja kansainvälisyyttä. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin. www.vamk.fi

Kuvat

Kuva: Vaasan ammattikorkeakoulu
Kuva: Vaasan ammattikorkeakoulu
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.puv.fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Intresset för Vasa yrkeshögskolas engelskspråkiga utbildningsprogram nationellt i topp5.3.2019 12:25:23 EETTiedote

Interkulturell kompetens samt kännedom om den internationella marknaden och internationell handel är högt värderade färdigheter i dagens arbetsliv. Studier inom ett engelskspråkigt utbildningsprogram i en trespråkig miljö – engelska, finska, svenska, ger studerandena möjligheter att tidigt utveckla sensitivitet för kulturella skillnader, kulturkännedom och språkkunskaper.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme