Assemblin Oy

Vanhalle Turun Runosmäen liikekeskukselle uusi elämä

Jaa

Turussa sijaitseva Koy Runosmäki saneerataan ja saneerauksen jälkeen liikekeskuksen asiakkaita tulee palvelemaan muun muassa uusi K-market.

Turun Runosmäessä sijaitseva liikekeskus Kiinteistö Oy Runosmäki saneerataan nyt keväällä 2018. Assemblin toteuttaa kohteeseen uudet rakennusautomaatiojärjestelmät. Kiinteistö Oy Runosmäen Liikekeskuksen omistaa Trevian Asset Management Oy.

- Asentamalla nykyaikainen automaatiojärjestelmä pystytään kohteessa saavuttamaan merkittäviä energiasäästöjä, varmistamaan olosuhteet ja parantamaan keskuksen viihtyvyyttä, toteaa Assemblin Turun aluepäällikkö Timo Meri.

Assemblinin osalta Turun Runosmäen liikekeskuksen urakka valmistuu nyt maaliskuussa 2018. Saneerauksen jälkeen liikekeskuksen asiakkaita tulee palvelemaan muun muassa uusi K-market.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakennusautomaatiourakointi ja Energiatehokkuuspalvelut Turku
Timo Meri
timo.meri@assemblin.fi
Puh. 040 128 7072

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 700 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme