Keski-Suomen ELY-keskus

Vanhan Nelostien päällystystyöt käynnistyvät Muuramessa

Jaa

Vanha Nelostie Muuramessa päällystetään syyskuun aikana. Työt kohteella on aloitettu kuivatuksen kunnostustoimenpiteillä jo heinäkuun lopulla. Päällystystyöt on tarkoitus saada valmiiksi 20.9.2022 mennessä.

Syyskuun alussa 5.-6.9.2022 kohteella aloitetaan sekoitusjyrsintätyöt, jossa nykyinen päällystekerros jyrsitään ja sekoitetaan rakennekerrokseen. Lisäksi kohteelle asennetaan teräsverkkoja sekä uutta mursketta. Sekoitusjyrsinnän jälkeen Vanha Nelostie on murskepintaisena niin pitkään kunnes uusi päällyste saadaan valmiiksi syyskuun aikana.

Vanha Nelostie on vilkkaasti liikennöity pyöräilyreitti Jyväskylän ja Muuramen välillä. Sekoitusjyrsinnän käynnistyttyä kannattaa mahdollisuuksien mukaan etsiä vaihtoehtoisia pyöräilyreittejä, kunnes päällystystyöt saadaan valmiiksi.

Aikatauluihin voi tulla muutoksia esimerkiksi vesisateiden takia.

Liikenneturvallisuuden ja päällystystyömaalla työskentelevien työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi päällystystyömaan kohdalla tulee noudattaa erityistä varovaisuutta sekä työnaikaisia liikenteenohjausjärjestelyjä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö
Janne Hölttä
p. 0295 023 530

Keski-Suomen ELY-keskus

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen ELY-keskus
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1, PL 250
40101 Jyväskylä

0295 024 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keski-suomi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Linja-autoliikenteen aikatauluihin ja reitteihin muutoksia Ilmasotakoulun harjoituksen ajaksi13.9.2022 12:18:08 EEST | Tiedote

Ilmasotakoulu järjestää valtatiellä 4 Joutsan varalaskupaikalla Baana 22 -maantietukikohtaharjoituksen. Harjoituksen vuoksi ELY-keskuksen hankkiman linja-autoliikenteen reitteihin ja aikatauluihin tulee muutoksia ma 26.9. – to 29.9. väliseksi ajaksi. Joutsan varalaskupaikka on suljettuna yleiseltä liikenteeltä syyskuun viimeisellä viikolla sunnuntai-illasta perjantaiaamuun.

Vesistökunnostusasioissa tapahtumarikas syksy6.9.2022 08:22:52 EEST | Tiedote

Vesien kunnostus- ja hoitotoimia, kuormituksen vähentämistä, pohjavesien suojelutoimia ja vesien viivyttämistä valuma-alueella. Tätä kaikkea vesistökunnostustyö pitää sisällään. Keski-Suomessa on kuntia, yhdistyksiä ja muita toimijoita varten vankka asiantuntijaverkosto tarjoamassa neuvontaa, ohjausta ja rahallista tukea kunnostusasioihin. Alkavana syksynä on erityisen paljon tapahtumia, joihin aiheesta kiinnostuneen on hyvä tarttua kiinni.

Kolkutin-ympäristökasvatuspalkinto Juho Jäppiselle26.8.2022 12:56:41 EEST | Tiedote

Keski-Suomen ympäristökasvatuspalkinto 2022 myönnettiin viestijä, fysioterapeutti, graafinen suunnittelija Juho Jäppiselle. Juho Jäppinen on edistänyt pitkään ja monipuolisesti keskisuomalaista kulttuuria, luontosuhdetta ja kestävää kehitystä. Hän toimii aktiivisesti muun muassa Meijän polku -liikkeessä, joka pyrkii edistämään kansanterveyttä ja hyvinvointia liikunnan, levon, luonnon ja yhteisöllisyyden kautta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme